NBA: n itäisen konferenssin finaali on Milwaukee Bucks vs. Atlanta Hawks

Philadelphia 76ers, idän konferenssin runkosarjan numero 1, pudotettiin. Tämä joukkue ei edelleenkään pääse kohtalosta olla pudotuspeleissä nro 1 eikä päästä finaaliin. Itäisen konferenssin joukkueista näinä vuosina runkosarjan ensimmäinen joukkue jää aina pudotuspeleihin, ja heidän on vaikea päästä finaaliin. Joten tällä kaudella Milwaukee Bucks ei kilpaile runkosarjan ensimmäisestä sijasta. He haluaisivat mieluummin säilyttää kolmannen sijan.

Kun yleisö näkee nykyisen Atlanta Hawks -valmentajan Nate McMillanin, he ajattelevat FC Bayern Münchenin valmentajaa Hans-Dieter Flickiä jalkapalloliigasta. Kahden valmentajan tilanne on hyvin samanlainen. Molemmat palvelivat alussa joukkueen avustajina ja siirtyivät sitten väliaikaisiksi valmentajiksi erityisolosuhteissa, mutta saavuttivat erinomaiset ennätykset. FC Bayern München voitti viime vuonna Mestarien liigan Mestarien liigan viime vuonna Hans-Dieter Flickin johdolla. Näkyykö Atlanta Hawks Pelipaita myös NBA-finaalissa?

Philadelphia 76ers oli yleisön odotusten mukainen. He hävisivät edelleen pudotuspeleissä. Tällä kaudella yleisö ei ottanut vakavasti Atlanta Hawksia, mutta kaikki eivät odottaneet heidän pääsevän itäisen konferenssin finaaliin. On kulunut 63 vuotta siitä, kun Atlanta Hawks voitti viimeisen kerran NBA-mestaruuden. Fanit odottavat, että pääset jälleen pitämään tuon arvokkaan koripallo pelipaidat finaaliin. Milwaukee Bucks pääsi lopulta itäisen konferenssin finaaliin haluamallaan tavalla, ja he lähtevät myös kaikki taistelemaan Atlanta Hawksia vastaan.

Likes

Comments