Milwaukee Bucks eliminoi Miami Heatin 4-0 ja pääsi seuraavalle kierrokselle

NBA-pudotuspeleissä ensimmäinen joukkue poistettiin Miami Heatista. Milwaukee Bucks voitti Miami Heatin kokonaispistemäärällä 4-0, ja joukkue eteni onnistuneesti seuraavalle kierrokselle. Miami Heat kompastui tällä kaudella tai se oli väistämätöntä poistaa. Joukkue hylkäsi kolme suurta pelaajaa on tuomittu laskemaan. Miami Heat voitti Milwaukee Bucksin viime kaudella, ja he ovat todistaneet olemassaolon arvon vahvuudellaan tällä kaudella.

Washington Wizards sai yhden pelin takaisin kolmannessa ottelussa, mutta Russell Westbrook yksin tuskin selviytyi lopullisesta voitosta. Näissä pudotuspeleissä fanit rakastivat jälleen Milwaukee Bucks Pelipaita. He olivat ainoa joukkue, joka voitti kaikki neljä peliä pelissä. Näissä pudotuspeleissä Milwaukee Bucksin voima parani merkittävästi viime kauteen verrattuna. Sekä joukkueen puolustaminen että hyökkäys olivat erinomaisia. Milwaukee Bucks on edennyt pudotuspeleihin useita peräkkäisiä kausia, mutta suurin pahoillani on, että he eivät päässeet finaaliin.

NBA: sta puuttuu Milwaukee Bucks finaalikilpailuun, ja fanit toivovat, että tämä toteutuu tällä kaudella. Viimeisimmät finaaliin ilmestyneet pelaajat olivat viime kaudella pelaajat, joilla oli Miami Heat Pelipaita ja Los Angeles Lakers Pelipaita, ja molempien joukkueiden suorituskyky tällä kaudella on heikentynyt. Miami Heat on pudonnut, ja Los Angeles Lakers kohtasi jälleen pääpelaajan Anthony Davisin loukkaantumisen.

Likes

Comments