Lasten sydämissä Boston Celtics on vahvin joukkue

NBA: n jatkuva aikataulu on pitkään uupunut monia joukkueita, ja nyt aikataulun viimeinen kuukausi on testi jokaisen joukkueen sinnikkyydestä. Koska monet liigan joukkueet ovat kärsineet vammoja pääpelaajilleen, melkein kaikki joukkueet ovat lähettäneet uusia pelaajia kokemaan todellista taistelukokemusta. Tällä kierroksella Boston Celtics hävisi Oklahoma City Thunderille 115-119 ja Minnesota Timberwolves voitti Utah Jazzin 105-104. On vielä monia vahvoja joukkueita, jotka hävisivät joukkueen pohjalle. Tällä hetkellä melkein ensimmäiset joukkueet ovat lähettäneet uusia pelaajia valmistautumaan pudotuspeleihin.

Tällä kaudella Boston Celtics ei tietenkään ole yhtä vahva kuin ennen, ja joukkue on enemmän uusia pelaajia. Onneksi näiden Boston Celticsin uusien pelaajien lahjakkuus on edelleen erittäin hyvä, ja yleisö odottaa heidän suorituskykyään pudotuspeleissä. Tämän pelin jälkeen Boston Celtics kärsi 3 ottelun tappioputken, ja Oklahoma City Thunder lopetti 14 ottelun tappioputken rikkomatta joukkueen historiaennätystä. Boston Celtics Pelipaita on ollut monien faneiden suosikki vuosien varrella. Joukkueen suorituskyky on erittäin vakaa ja se voi edetä pudotuspeleihin melkein joka kausi.

Green edustaa uuden elämän vahvuutta, ja Boston Celtics on perinyt koripallo pelipaidat sukupolvelta toiselle nuorille pelaajille. Paikallisessa Koripallo Pelipaidat Lasten amyynnissä Boston Celtics on myös suosituin joukkue lasten keskuudessa. Lasten sydämissä Boston Celtics on kuin jättiläinen. He pitävät tämän joukkueen historiasta, kulttuurista ja vahvuudesta.

Likes

Comments