Kilpailu yksilön kyvyn ja ryhmäkyvyn välillä

Kun NBA: n runkosarjan neljä viimeistä kierrosta on jäljellä, Los Angeles Lakers putoaa kahdeksanneksi, jos he eivät työskentele kovasti voittaakseen. Tällä kaudella eniten parantunut joukkue on Phoenix Suns, joka vihdoin pääsi pudotuspeleihin Chris Paulin johdolla. Chris Paul on onnekas voidessaan käyttää Phoenix Suns Pelipaita pelaamaan, hän toivoo joukkueen toimivan paremmin pudotuspeleissä. Tässä pelikierroksessa Phoenix Suns hävisi 110-123 Los Angeles Lakersille. Anthony Davis teki ensimmäisen kerran 42 pistettä parhaan tuloksen saavuttamiseksi loukkaantumisen jälkeen.

Los Angeles Lakersin ja Phoenix Sunsin välisten pelitietojen perusteella voimme nähdä suuren eron. Kaikkien Phoenix Suns -pelaajien vahvuus ei ole kovin erilainen, ja he luottavat joukkueen kollektiiviseen vahvuuteen työskennellessään kovasti nykyiseen sijoitukseen. Anthony Davisin erinomaisia ​​tuloksia lukuun ottamatta Los Angeles Lakers ei saanut muita pelaajia yli 20 pistettä. Aikaisemman kokemuksen perusteella monet katsojat ovat edelleen optimistisia supertähtien olemassaolosta joukkueessa selviytyäkseen pudotuspeleistä.

Vaikka koripallo on joukkuelaji, monissa tapauksissa myös henkilökohtaiset kyvyt ovat erittäin tärkeitä. Tämä Brooklyn Nets- ja Denver Nuggets -peli on hyvä esimerkki. Niin kauan kuin Kevin Durant ja Kyrie Irving voivat käyttää koripallo pelipaidat pelaamiseen, vastustajat häviävät epäilemättä. Sen jälkeen, kun Denver Nuggets hävisi äskettäin Utah Jazzille ja Brooklyn Netsille, Los Angeles Clippers ylitti joukkueen tulostaulukon heti tullakseen nro 4.

Likes

Comments