Kevin Durant on aina ainutlaatuinen koripallonero yleisön mielessä

Kun Kevin Durant teki viimeisen kolmen pisteen, yleisö nousi seisomaan ja suosii häntä. Kevin Durant voitti Brooklyn Nets -pelin viime hetkellä. Hän teki 49 pistettä, 17 levypalloa, 10 syöttöä, 3 varastamista ja 2 estoa. Milwaukee Bucks-pelaajat jatkoivat puolustamista Kevin Durantin hyökkäykselle koko pelin ajan, mutta valitettavasti he eivät silti pystyneet pysäyttämään vastustajan pitkää kolmipistettä.

Kevin Durant työskenteli ahkerasti koko pelin ajan voittaakseen joukkueen. Kaikki Brooklyn Nets Pelipaita käyttävät fanit liikuttivat kyyneliä hänen omistautumisestaan. Milwaukee Bucks ei odottanut Kevin Durantin olevan niin hyvä. Tätä he eivät odottaneet. Kevin Durant on toipunut loukkaantumisestaan ​​edellisenä vuonna. Hän ei pelannut paljon runkosarjassa tällä kaudella, joten monet joukkueet eivät edelleenkään tiedä tarpeeksi hänen vahvuudestaan. Tämä peli sai Kevin Durant Pelipaita jälleen rakastamaan koko yleisöä. Yleisö ei odottanut Kevin Durantin kärsivän niin vakavasta jalavammasta, ja hän voisi silti käyttää niin vahvaa voimaa.

Brooklyn Nets ja Milwaukee Bucks ovat yhtä hyviä. Kuinka he jatkavat seuraavassa pelissä? Se, voiko Brooklyn Nets jatkaa voittoa ja pääsyä itäisen konferenssin finaaliin, se yhdistää silti Milwaukee Bucksin kanssa seitsemänteen otteluun. Brooklyn Netsin suurin toivo pääpelaajan loukkaantumisen jälkeen on nopea taistelu. Millainen vaikutus Kevin Durant pelaa seuraavassa pelissä?

Likes

Comments