Om mig ☺

​Vem är jag?​ Jag är en 18 årig filosof från en liten by i Östergötland. Jag har ett stort intresse inom spel och samhällsfrågor. Jag gillar också att hjälpa folk som har blivit utsatta för mobbning och trakasserier, med mera.

Har jag varit mobbad?​ Jag har varit mobbad i rätt så många år utan någon hjälp. Jag fick ingen hjälp för att knappt någon visste att jag var mobbad. Ingen visste överhuvud taget om mina problem, vilket gjorde att jag inte fick så många vänner. Jag blev felbehandlad. Jag var ensam då och jag är rätt så ensam nu. Där jag bor just nu finns det inte mycket att göra, och miljön här hemma är inget vidare. Men jag ser alltid på den ljusa sidan, jag kämpar och kämpar och det är just det jag vill dela med mig av till andra utsatta människor.

Vad vill jag jobba som?​ Jag har länge velat bli en youtuber. Spela in videor och redigera dem för att sedan lägga upp dem på YouTube. Att få folk att skratta älskar jag. Att sprida glädje. Men det kan verka lite mycket jobb att redigera videorna och dessutom att vara en youtuber är ingenting man gör för pengarna, ingen vidare lön. Det sägs att jag har en bra framtid inom egenföretagare, programmering och sånt. Och så har jag ju bloggen! Kanske kan göra allt på en gång?


​Vad betyder "NavyUmbraDeus"?​ "NavyUmbraDeus" är ett namn som jag använder som gamertag på Xbox Live (adda mig!). Jag ville ha något unikt, något speciellt som gamertag. Då dök latinska upp i huvudet på mig. "Navy" är inget latinskt ord, det är ett ord från amerikanska Navy Seals. "Umbra" och "Deus" är de två latinska orden som betyder "skuggan" och "gud". "Skuggan" eller "Shadow" som jag oftast kallar mig har länge varit min karaktär, typ som skådespel. Först var NavyUmbraDeus bara ett påhittat namn men nu i efterhand har jag insett att det betyder något: soldaten inom oss. Skuggan kan också vara vår själ.


​Är jag soldaten på min profilbild?​ Det är inte jag. Jag fann bilden på Google och tyckte att den passar perfekt till min karaktär. Den signalerar soldaten inom oss. Jag kommer att ha den tills jag fixar egna bilder eller om det uppstår problem och jag tvingas att byta. 


​Hur kan man nå mig?​ Om du har frågor så kan du skicka ett mejl till navyumbradeus@gmail.com. Du kan också skicka ett mejl till mig om du har nyheter om spel, om du har historier om något som har hänt dig t.ex. mobbing som du vill att jag ska publicera, eller om du bara vill diskutera. Jag är även öppen för samarbeten, affärer, etc


Jag hoppas att jag inte missade något. Och detta var mitt första inlägg så klaga inte. Ha en trevlig dag eller kväll eller när du än läser detta inlägg. 😁

Likes

Comments