Først og fremst vil jeg takke alle sammen for så hyggelige tilbakemeldinger på min forrige post og enda en stor takk for folk som er uenige, det gjør bare en sak mer spennende.


Jeg fikk en melding på facebook i går, hvor jeg ble spurt om hvorfor jeg alltid måtte rope ut høyest?
.. og om jeg liker å være en outsider, videre ønsket vedkommende at jeg skulle forholde meg til å blogge om klær.
Ærligtalt så ble jeg mer glad for denne meldingen enn all den rosen jeg mottok.
Jeg tenkte heller å svare på det her på bloggen ( blogger clicks you know :P, neida ).

Jeg liker å rope høyest, fordi noen må. Vi lever i en verden som utvikler seg med lynhastighet via teknologien. Det påvirker selvsagt våre gamle normer og  byr på nye utfordinger i hverdagen.
Oppi det hele, så byr det på mer spennende utfordringer hvis du er en kvinne ( jada, til og med i den moderne verden) og la oss ikke glemme flerminioritets kvinner. Som forholder seg til flere normer enn nødvendig. 
Som en ung tenåring er man så skjermet gjennom familieliv og venner at utfallet av samfunnetsutvikling kan være mindre appellerende å stå i ansvar for. Men i en ung voksenalder når man selv jobber for et bedre liv, skapes det et ansvar som verdensborger. Jeg som en ung voksen kvinne føler ansvar overfor samfunnet vi lever i, for både mine medborgere og for den kommende generasjonen.
Jeg ønsker mine barn og deres barn, til å leve et godt liv på sine egne valg med god samvittighet og et driv som fører deres familie til en bedre hverdag. Så Ja, jeg liker å rope høyt og appellerer dere til å rope høyere.


Om jeg er en outsider?
Ja, jeg er en outsider.
Jeg har aldri forholdt meg til kun et miljø og har aldri passet inn for mye på et sted.
Jeg er oppvokst med håp og driv om en bedre hverdag, og skjønte de siste årene at utfallet av samfunnet påvirker mitt liv og min hverdag. Jeg er heller en outsider som prøver å skape det jeg ikke har, enn å passe inn steder som ikke tilhører meg. Jeg tror sterk på at det finnes rom for det, nemlig, som også poengterer mitt siste punkt:
Det er nemlig rom for oss alle til å multitaske. Jeg skal selvsagt blogge om klær også, Boboo<3

Ha en fin Søndag <3


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

" Men, hvorfor er du ikke villig til å gifte deg Navi? Har du tenkt på moren din? hun tenker på dere hele tiden?" hvisket hun fra siden, under gudstjenesten i templet

Klokken bikket 10:30, jeg hadde fått i meg to kopper med kaffe, men ingenting vekket meg så brått som spørmålet jeg ble stilt. Jeg forstod ikke helt hvordan jeg skulle ta det.
Det var liksom formulert på en helt ny måte. Ikke var det en "så når skal du gifte deg?" eller en " så har du funnet deg noen da?" Det var rett og slett en snål beskyldning på at jeg var den som ikke ville gifte meg, og at min mor hadde vondt av det, men hvis jeg valgte å ikke gifte meg, skulle det vært så galt da?
Skulle jeg ha dårlig samvittighet eller føle meg liten ( som jeg faktisk gjorde i det øyeblikket?)

Jeg kan jo sitte her og rante litt over " Herregud vi er i 2017" eller "fy f*** for noen trangsynte mennesker", "la oss kvinner leve," for i bunn og grunn så var ikke hensikten til denne damen å såre meg. Det var faktisk en naturlig begeistring fra hennes side.
Hun er oppdratt i en kultur ( på 60-70tallet) der en kvinne på 27 år var gift og hadde minst et barn og en mann å støtte seg til. Begeistring fra min side var vel at jeg befant meg i en slik situasjon, som var så fjern for meg, at jeg nesten trodde det ikke eksisterte i dagens samfunn ( kall meg gjerne naiv).

Jeg er oppvokst med kun damer i huset, så jeg har aldri hørt noe, "fordi du er en jente" eller " Nei, gutter gjør som de vil". Jeg er heller oppvokst med "dere er i stand til å oppfylle alle deres ønsker med hardt arbeid, på lik linje som alle andre." Da jeg var yngre tegnet alle hus med en mor, en far og deres familie. Jeg tegnet mennsker med klær uten noe ansikt, men det er ikke grunnen til at jeg er singel.

Nå skriver jeg jo alt mellom himmel og hav, dating og sexliv på bloggen, men det er ikke for å sjenere eller sette kulturen min på spissen, men heller for å naturligjøre den mest vanlige egenskapen vi har, det å eie seg oss selv ( med litt humor).

Denne damen blir selvsagt ikke noe klokere av mine triste humorfylte møter med menn, men kanskje ved å føre dialogen videre om "eierskap til seg oss selv". Begynne å lære våre eldre om nye normer, enn å følge de gamle som har gått ut på dato og stadig skaper til ukultur i nåtid.
Tiltross for min mor sin bacholer og master, kom hun fortsatt til Norge med bagasjen fylt med indiske tradisjoner og normer på 90-tallet. Noe jeg er glad for at hun førte videre til sine døtre, men det beste ved min mor er kjærligheten og omsorgen hun har gitt oss gjennom årene, som gjorde oss trygge på å prate om ting som ikke var så naturlig for hennes del, da hun vokste opp i Punjab på slutten av 70-tallet.

Vi som første generasjon bør starte en åpen dialog med våre eldre samtidig som vi lærer å forstå oss på dem, slik at skille mellom generasjoner( blant annet deres fremtidige barnebarn) blir mindre og mer åpen for kommunikasjon.

Likes

Comments

Da Carrie prøvde å unngå Berger før deres store date og bommet bort til Aiden påveien, kalte hun New York for Ghost Town. Ganske sikker på at hun ikke hadde besøkt Oslo før!

Til tross at Oslo er bitte liten har vi apps som gir oss tilgang til å kommunisere med folk vi aldri skulle møtt på de samme gamle stamstedene. Du kan se felles venner, interesser, og tilogmed unmatche om samtalen ikke sømmer seg eller bare unmatche for å unngå kontakt. Det bør også være en innstilling som viser hvem av dine matches er venner og bestiller nattmat på Munchies sammen.

Den ene turen på byen hvor store deler av tiden gikk på å komme oss inn, ga vi oss for kvelden og dro til Munchies. Der stod jeg mellom burger og fries og to matches som tydeligvis var venner. Jeg hadde tilogmed pratet med han ene for en god stund tilbake og videre sluttet å svare.
Burde kanskje pratet med han andre også, så bestillingen ble litt mindre klein.

Xo Xo
en mett og småflau NaviLikes

Comments

Etter to ekstra harde uker på jobb, tenkte gamlemor seg endelig ut på lørdagen som var!

Pynta meg litt ekstra med kjole og pointy heels for å da endelig feire sommeren som har en evig on-&-off forhold med Oslo ( OG MEG). La selvfølgelig bildet ut på sosiale medier og en fin story om at nå hadde jeg et liv, selv om jeg ikke drikker lenger ( lov å flire litt nå) så må det da se bra ut for alle andre der ute!

Etter en fin "fors" dro vi ut i riktig tid og kom oss aldri gjennom den 50 meter lange køen til noe som vi etterhvert var  sikre på førte inn til Narnia. Vi endte opp på et halvfullt sted kalt Konrad og da vakten ba meg vente der også, ble jeg litt små furten. Stedet var ikke packed engang (!!) og vi måtte stå i kø. Delte naturligvis frustrasjonen med venninnen om I-landsproblemene vi måtte gjennom for å ha det " litt" gøy.

Den kvelden endte vi opp med Burger og søtpotet fries og en liten episode på Netflix, etterfulgt av en suprising super-like natt til søndag.

Det var han ene fyren på Kondrad som aldri kom bort! Til min begeistring så var han litt små cute, at han fortjente faktisk en Super-like. ganske kjapt fikk jeg en melding i innboksen der det stod :


- Hei, var du litt små sur i køen i går 😜

Jeg måtte le litt og skrev


Meg: Hahah! du hørte frustrasjonen min? ja, ble litt små furten da vi ikke kom oss inn noe sted😄. Du skulle kommet bort og sagt hei da 😊. 


- Turte ikke😏 du så litt for bestemt ut.


HUH?! come again?.. 

 "For bestemt ut?"

Jeg leste meldingen igjen for å "forstå" den bedre.


 "For bestemt ut?"  For hva? For krig? For å brenne ned stedet? For å kaste en tantrum på vakten? eller 

For bestemt til å hate menn??

En liten frustrasjon jeg delte med min venninne i køen fikk meg til å se ut som en is-dronning ( en pynta is-dronning,... never forget).
​Mine meninger gjorde meg litt for bicthy? litt for edru?  litt for edru og "bestemt" på å ikke bli med fyren hjem?  eller bare litt for bestemt ?

Aaaahhh. Men of 2017, you never stop suprising me :P ​​

Godt han super-liket meg og gjorde meg OBS på at jeg så litt bestemt ut da .  

XoXO Navi 
Likes

Comments

Bluse og bukse fra H&M //
Shoes fra Stockholm //
earrings fra mor mor//


Nå er det jo en stund siden jeg serverte dere en juicy post på min bekostning, grunnen til det er at i tillegg til å oppleve rare situasjoner på datingfronten så er jeg også en liten jobbnarkoman.
Det har gått i ett de to siste ukene, og forrige torsdag tenkte jeg endelig å bryte min onde sirkel fylt med jobb ( + delvis Hbo og Netflix avhengighet), og tok jeg med girlsa ut til Art Night.


Når jeg finner på noe morro så er det litt ekstra gøy å poste det på sosialemedier så folk tror jeg er hella cool og finner på sykt kule ting , pluss at de tenker at jeg fester som no tomorrow.
Selv om dager som det er lagt på hylla, er det viktig som en independent brown-woman å anses som arty, like mye som fashion-forward.

Derfor har jeg skrevet ned noen single steps for basic amusment til å fylle tomrommet med kunst og insta innhold. 


​Single Girl´s Night out!

1. Kle dere etter sesongens clothing med en laid-back vri, du skal være overpretenious gjennom kunsten.

2. Ta med deg et glass vin og brosjyren så det ser ut som du er interessert i bakground info om kunsten mer enn alkoholen.

3. Husk å faktisk lese i brosyren, i tilfelle noen cute boys spør om hvem du likte best.

4. HUSK å spotte cute boys, like viktig som kunsten og helt lik som kunsten bare se ikke røre, men smil bredt å få godt med øyekontakt.

5. Husk å ta basic-bitch bildet med ryggen mot kamera som et evigvarende bevis på at du ER into art.

5. oppfør deg pent mot de du møter, ikke hils på folk som ikke vil hilse på deg, du er allerede overworked, du trenger ikke mer shade i livet ditt.

6. Shade om andre folk som irriterer hverdagen din og få godt med trøst fra venna om at du er bedre.

7. Avslutt kvelden tidlig med nattmat og HBO, du skal tidlig opp i morgen, remember?

8. Husk å legge ut bilder på sosiale medier, så du fortsetter å være hella cool hos venner, online følgere og personer du egentlig ikke kjenner.

XoXo Navi


Likes

CommentsHvor mange ganger har vi ikke vært der selv eller sett en venninne klappe seg selv i panna, mens hun undrer
"Hva skjedde? han var jo drømmemannen?"
og bare vært oppgitt over atter en kar som var tunfisk på boks når vi trodde han var the real thing.når jeg spør : "men hvordan visste du at det var drømmemannen?"
som regel får jeg en " Jeg bare følte det" eller bare en "vi hadde en connection"

Altså det er jo helt naturlig å møte en person på byen som man tar en prat med, deler interesser og kanskje får kjemi med, men hvordan kan man være så sikker på at det er "drømmemannen?"

Ja, han krysser sikkert av boksen på utseende, felles interesser og kanskje humor, men er det alt man skal ty til?
Hva med hvordan han eventuelt behandler deg, eller behandler andre rundt seg eller om deres tanker på viktigere ting i livet, det er jo noe man finner ut av i over lengre perioder.


Nå pratet jeg med en venninne i går ( jada, det går mye i venninner om dagen) som møtte en kar, alle boksene sjekket ut av seg selv og de bestemte senere på kvelden om å dra hjem til han.
Han var kjekk, blond, velutdannet og morsom. De pratet hele natten og da han først fikk nr hennes, hørte hun ikke like mye som hun hadde sett for seg, og der satt hun igjen med samme spørsmål? " men hvorfor tok han ikke kontakt?"


Som leder til mitt neste punkt:

La oss si at du er en vintage Mustang i mint condition med en nydelig, men sjelden lakk og syke hestekrefter.
Nå, hvem ønsker seg ikke en Mustang?

Men! siden den er så dyr og man trenger nok en god del info for å opprettholde standarden, så står en ride som bucket-list hos den interesserte ( siden du ikke trenger like mye ansvar for å prøvekjøre den). Og først når den interesserte har prøvekjørt bilen så adder han bare en ny bil til lista. Hvorfor ikke prøvekjøre en ny luksusbil istedenfor?


Gals, the cold hearted truth: Dere finner dessverre ikke drømmemannen etter en one night stand.

Det hender sikkert 2 ut av 10 tilfeller og i Nicholas Sparks movies (tilogmed der, henger de mye sammen før de ender opp med å ha seg)

Jeg høres kanskje ut som en up-tighted bitch, men det er en cold-hearted truth som ikke har forandret seg noe særlig gjennom årene.

Til tross at vi lever i en æra der "dating" er nærmest utrydningstrua , vil han som virkelig er interessert gå gjennom alle dating klisjène og gjøre alt for å kjøpe den Mustangen ( det avgjør selvfølgelig ikke om han er drømmemannen eller ei) og de som kun viser interesse for en test-ride, in the name of Elsa : "Let it go"


Xo Xo

Navi

Likes

Comments


Her sitter jeg da, full av nysgjerighet og flautnok med et bitte lite fjortis-crush ( er det forresten engang lov i en alder av 26?... jeg skammer meg)

I en super liten by som Oslo der alle kjenner alle!

Og hvor vi 40% av tiden prøver å dodge halvparten av de man allerede kjenner, så dukker han opp. 

En høy, mørk kar, fin å se på og ikke for fin til å spy av heller. Riktige sneakers har han også, som gjør at jeg bruker alle mine krefter på å unngå faktumet at jeg kanskje kan være interessert i noen.... 

Tørketid kan fort gro til å bli en sånn fin "Bermuda Triangle." Det er et behagelig sted å befinne seg i og uansett om du ønsker ut, så går det ikke akkurat som planlagt hver gang. MEN så ser jeg han over alt, på treningssenteret, i parken , i byen, men aldri med noen fellesbekjente! 

og først da jeg "kvinner" meg opp til å gå å prate med karen neste gang jeg ser han, så forsvinner han i løse lufta. 


Det gikk opp for meg først nå, jeg har altså klart å komme meg ut av "Bermuda Triangle" og seilet rett in i " Finding Waldo," og synet mitt har nemlig blitt svakere med tiden.

XoXo

Not Waldo

Likes

Comments

Nå skriver jo jeg endel historier der boysa kan være litt.. off? ..
Men det er helt klart ikke kun gutta som finner på idiotiske ting som for oss til å sukke og klappe i pannen.
Det hender jo at vi jenter også trykker på .. feil knapper til riktig tid både bevisst og ubevisst.

Denne gangen var litt mer ubevisst.
Så dette er en venninne, "vennine" ( neida, bare kødda) er faktisk en venninne.

En pen, høy, slank, oppegående jente med sosiale antenner og en nokså ok jobb.
Til tross at hun blir pratet til som om hun mangler noen hjerneceller p.g.a utseende, tar hun det som en klype salt og nyter oppmerksomheten hun får.
For en god stund tilbake møtte hun en kar på fest, søt fyr, med mye på hjertet og det følte hun ganske quick etter at han fortalte livshistorien sin løpet av kvelden. Det var vel litt mye å fordøye at once. Hun takket for seg og neste dag fant han henne på face og holdt kontakten fra sin side.

MEN noen ganger er man faktisk på utkikk etter oppmerksomhet beyond utseende, så hun avviste eller kom på en unnskyldning hver gang han ba henne ut. Ettersom tiden gikk ble de faktisk litt gode venner og den ene gangen hun var litt små tipsy (og ønsket en melding eller to) , bestemte de seg for å møtes dagen derpå.

"Fuck deg! dette gidder jeg ikke mer" svarte han,
da hun fortalte at "kjæresten til broren" ( som hun ikke hadde) skulle ha bursdag og måtte derfor ta en rain-check.

Litt små flau og oppgitt viste hun meg meldingen og sa : "Han hørtes ut som en bitch nå", og ristet på hodet.


XoXo
Navi

Likes

Comments

Denne videoen her gjorde meg så glad!!!
Ikke nok med at sangen i seg selv er så utrolig fin, men videoen viser så mye kjærlighet, håp og styrke.
Det var en vond dag å våkne opptil med tanken på alt som skjer i verden, jeg håper dere tar noen minutter til å sette pris på personer dere har i livet.
OG HUSK! kjærlighet har ingen farge, religion eller kjønn, kjærlighet er kind !

XoXo
Navi


Likes

CommentsDrev og pratet med en venninne forleden som var så keen på å høre siste nytt av "Navis single erobringer", som de fleste venner av meg i et forhold ønsker å vite hver gang vi møtes, så da fikk jeg ideen av å dele det her, for alle andre jenter i forhold til å lese. They are none!

Noen ser ut til å ha feil informert dere, det er altså ikke like gøy som det egentlig ser ut.
Vi er ikke konstant ute i våre beste party shoes (som egentlig er sneakers fortiden) og får masse dranks servert sammen med rolig DMs i løpet av kvelden... ok, kanskje litt til tider ( en kan jo være heldig av og til også), men ikke hele tiden.

Halvparten av tiden jobber vi faktisk opptil 15timer om dagen, spiser mye take out ( siden noen av oss ikke var like flinke til å følge med da mor kokkelerte inne på kjøkkenet) og la oss ikke glemme at siden vi jobber så mye, så går søndagene til klesvask og opprydding av leiligheten. Det blir mye tunfisk på boks altså ( tilsvarer også boysa), mye dårlig tuna in them cans. Men heldigvis så blir det lite kjøp av tuna på byen, fordi du (med tiden) forstår at alle andre også kjøper tuna på samme sted som deg og siden du vil besøke den samme butikken neste helg, så blir det ikke noe annet enn liqour til purchase. Vi forstår liksom at fersk tuna er vanskelig å finne, men verdt å vente på og da traver vi hjemover en lørdagskveld ( i de altfor dyre skoene vi jobbet så hardt for). Våkner til en søndag med kaffetreff i vente med venner og prater om gårsdagens musikk og atter en bad tuna vi nesten trodde var fersk.

MEN! midt opp i det hele er det selvfølgelig mye latter, konserter, middager og gode minner med en smule enda bedre insta-stories og mål for livet som er under arbeid.

For meg og mine gurls vi henger i.. (neida)

XoXo
NaviLikes

Comments