Header

Hej på er!

Igår fick jag mitt efterlängtade jullov vilket va väldigt skönt och behövligt, men tanken på att det också var min sista julavslutning på Kunskap och i grundskolan gjorde mig lite nedstämd. Det fick mig även att tänka på att det snart är dax att välja gymnasium och att det bara är 1 termin kvar.
Denna terminen tycker jag har gått väldigt fort, men tycker ändå att jag har lyckats ganska bra med mina betyg om man jämför med betygen från vårterminen i 8an. Har dock fortfarande några betyg kvar att bygga upp men med lite plugg nu på lovet och jobba hårt sista terminen så kommer det gå jättebra!
Iallafall, igår började jag som vanligt kl. 08.45 och slutade runt 10.30, sedan så överraskade mami mig med en ny telefon vilket var VÄLDIGT BEHÖVLIGT, blev iallafall super glad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan

Mitt namn är Nautica West, jag är en glad tjej på 14 år som bor i regniga staden Borås.

Just nu studerar jag årskurs 9 på kunskapsskolan, så här kommer ni får läsa om mina studier och min väg till gymnasiet. Men ni kommer även få läsa om min vardag, tankar och åsikter. Varför jag skaffa en blogg är nog för att jag tycker om att skriva men även att få skriva av mig ibland. Mitt allra största intresse är smink och mode, men när jag inte håller på med det så gillar jag att träna, shoppa, vara med kompisar men även att bara ta det lugnt.

Likes

Comments