Nu är träningen av sjölejon i full fart! vi spenderar både förmiddagar och eftermiddagar med bl.a. Xino, Speedy och Moritz.

◇ Xino är en stjärna och träna med, väldigt duktigt sjölejon
○ Speedy är som namnet låter.. lite för snabb ibland, man får verkligen vara på sin vakt med fisken! Väldigt rolig och träna med för övrigt men definitivt en utmaning!
☆ Lilla Moritz med sin karaktär! Vill hon inte så kan man inte.. sin alldeles egna typ av donna skulle jag vilja påstå! Med andra ord definitivt det sjölejon med mest utmaning!

För övrigt är vi suuuuuper nöjda med praktiken och det är en sådan underbar upplevelse att bara få hänga med hela dagarna!

Förra veckan lekte vi med Scooby och Baloo; med hjälp av en vatten slang och en pool så har man i stort sätt skapat samma lek som man har med en katt och en laserpenna! otroligt rogivande! Lika mycket för oss som för dom haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Som ni ser har man spenderat lite tid på stranden nu i helgen. Har varit så fint väder nu, så att man faktiskt har kunnat gå ut lite. Tog oss även ner till stan för att kolla in shoppingen. 
​Imorgon är det en ny vecka och andra veckan på praktiken! Kom igång lite förra veckan med att få vara med och träna Sjölejonen, kommer bli mer av det den här veckan vilket ska bli jättespännnde och roligt!

Ska nu i veckan också försöka komma ut mer och undersöka mer delar av staden!


Likes

Comments

Igår kom Daniel, Jimmy, Johanna och Jocke på besök hela vägen från Sverige! kvällen spenderades på Brassier Hamiot där vi serverades bl.a. smaklösa Entrêcoter, mumifierade kycklingar, strösocker med paj.. Nja det var ingen höjdare till mat med sällskapet var fruktansvärt roligt! Vi delade mycket skratt och berättelser, mycket trevligt.

Idag följer dom med oss på Nausicaa så det ska bli spännande och se vad dagen har och ge oss!

Likes

Comments

​Första dagen hjälpte vi till med fodret, observerade träningen visuellt och städade anläggningen som är en daglig rutin, kollade på showen backstage och kollade på showen från läktaren och fick se när de tre yngre sjölejonen träffades för första gången och lekte, jätte gulligt! Sen fick vi vara med när Moritz tränades i samma rum

Likes

Comments

Fredag natt landade vi 00.30 i London Stansted där vi spenderade natten på Radisson Hotel för att sedan bege oss in i London under Lördagen och utforska!

Vi tog buss från London Stansted med national express till Liverpool Street där vi tog "underground" vidare till King's Cross och där fick vi byta till tåg som gick till Folkstone West ...... därifrån tig vi buss till Dover Priory och betalade en taxi som tog oss till Port of Dover där vi tog färjan över till Calais. I Calais tog vi taxi till Boulogne-sur-mer och checkade in på hotellet!

Likes

Comments

Nu har ni möjligheten att få följa med oss på våran resa till Nausicaa som ligger beläget i Boulogne-sur-mer i Frankrike! Vi kommer dela med oss om hur våra dagar ser ut i massor bilder och lite mindre i text eftersom det alltid är bilderna som är mest intressanta!

Vi är två tjejer från djurparksutbildningen och ska utföra tre veckors praktik i Frankrike, huvudsakliga arbetsuppgiften kommer vara att träna kaliforniska sjölejon!

I nuläget så är både hotell och flyg bokat! Avresan är på fredag om exakt en vecka!!

Hoppas vi får se mer av er här på bloggen och att ni tycker det är roligt och ta del av vårat äventyr, har ni några frågor eller funderingar tveka inte och höra av er i kommentarsfältet!

Likes

Comments