Soliga söndag

Godmorgon fina🌺. Hur mår ni denna soliga söndagen? Här rullar dagarna förbi i en väldans fart. Barnen har endast tre veckor kvar till årets skolavslutning. De har kämpa sig igenom året så bra, varit superduktiga i skolan och skött sina läxor galant samt varit otroligt bra med sina träningar. De har utvecklats något enormt både mentalt och fysiskt och för varje dag som går växer deras personligheter fram. Stoltheten som mamma är obeskrivlig🧡.

Livet med djuren går utmärkt, kycklingarna är 3 veckor nu och fulla av liv, busar med varandra och flaxar med de små vingarna. Vi har även utökat med några unghöns som är mellan 10-14 veckor. Sakta med säkert växer farmen🥰.

Dagen ser lovande ut just nu och jag hoppas att det håller i sig för kl 15 startar fotbollsmatchen. Att stå och coacha i 90 minuter när det ösregnar är ju liiiiteeee sådär..😂. Nu ska jag jobba ute i trädgården, fixa inne hos hönsen och duscha för att bege mig till dagens match. Men vet ni vad?? När jag kommer hem ska jag presentera för er mitt senaste skönhetstillskott🤩!! How amazing?! Ni kommer att älska den lika mycket som jag😉.


XOXO Julia E.R

  • livet

Gillar

Kommentarer