​Kendall Jenner har verkligen gjort sig ett namn som en hög profil modell scoring ett antal uppmärksammade kampanjer. Men det verkar som lil syster Kylie Jenner är eying upp hennes syster ställning och planerar att bli USA: s Next Top Model - och Kendall Jenner är inte nöjd alls!

Kendall Jenner has certainly made a name for herself as a high-profile model scoring a number of high profile campaigns. But it seems that lil sister Kylie Jenner is eying up her sister position and plans to become America’s Next Top Model – and Kendall Jenner is not happy AT ALL!

http://www.realcoolvideos.com/kendall-to-kylie-stick-to-plastic-surgery?utm_rcreplace_15130=15131

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kaffe och te är dåligt

Jag är så trött på att folk inte fattar följderna av att domdricker så mycket kaffe så jag vill förklara vad som händer med er kropp ochefter jag har sagt mitt får ni bestämma om ni vill försätta er resa tillgraven.

En hel del forskning har gjorts för att se om koffein harnågon effekt på kroppen och man har fått reda på att för mycket drickande avkaffe får dom här följderna: En ökad risk för cancer, högt blodtryck, missfall,diabetes, magsår, hallucinationer, Psykisk ohälsa, yrsel, svettningar,hjärtklappningar och även tumörer.

 

Man har också forskat om koffein har någon effekt på hjärta,kärl och cancer, men man fickreda på att det inte har någon effekt. Forskningenvar betalad av amerikanska företag som säljer koffeinhaltiga livsmedel. Massorav forskning om koffein sponsras av koffeinproducenter så vad är sant och vadär falskt? Tobaksindustrin blev påkommen är det samma sak som händer medkaffeindustrin?

Det uppkommer psykisk ohälsa som gör så att folk tror att dekan höra och känna närvaro av döda människor. Tack vare den uppiggande effektenman får efter att ha druckit kaffe som gör så att du blir beroende och snartkommer du att tro att du kan höra och känna närvaron av döda människor.

Min lösning är att man gör ett lag om att man inte fårdricka mer än 3 koppar kaffe om dagen och för att det här ska bli av så behöverman politiker som tar upp ämnet i debatter och forskare som forskar om det utanatt de blir sponsrad av koffeinproducenter.

Likes

Comments