Har inte bloggat i helgen, men i fredags tatuerade jag z, hann dock inte klart med den innan hennes hud svullnade riktigt!
Efter det åkte jag hem till älsklingen och åt god mat, lördag blev det spicy hot mys framför filmer och vi körde väl en repris idag också haha.Har är några tatueringar jag gjort under tiden tiden jag inte bloggade i veckan 😊
Jag och 4 tjejer till gjorde vänskaps tatueringar med varandra, sista bilden är gjord i fredas den som inte blev klar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blev nyss klar med håret på m, har satt in slingor och klippt så det ser mer naturligt ut.
Blev faktisk skit bra även min pojkvän tyckte det och hans mamma blev nöjd som tur var!😃
Planeringar för morgondagen:
Skolan
Tatuera M.
Rita klart skissen tills fredag
Spendera resten av kvällen med min pojkvän.


Likes

Comments

som rubriken lyder så har jag inte haft en sån fantastisk dag som jag hade trott att jag skulle få, är så himla duktig på att snooza så försov mig men hade turen med mig iaf. eftersom vi hade smink som första lektion så slapp gå med gårdagens smink hela dagen!

Men fick lite mer otur som att tappa mobilen i marken som tur va gick bara plasten sönder tror jag har inte vågat kolla under plasten men får se sen när jag byter plast idag..
gick till läkaren, men det va fel månad så ska dit om en månad haha 
igår åkte jag och min fina ner till stan och käkade
och snart ska filip hämta mig och då ska vi åka hem till han ska fixa hans mammas hår så det blir lite tjockare uppdaterar mer sen!

Likes

Comments

jag beslöt mig för att ta en blogg paus under sommaren, förhållande drama med andra ord.
Nu är allt bra igen mellan oss!
under tiden jag inte bloggade hann jag med power meet, resa, fira massa föddelsedagar och fick tillbaka min kärlek började även en ny skola. Måste tillägga att detta är min sista chans!

Vill rensa allt från bloggen och bara starta om, det skulle vara skönt men även tråkigt om jag någon gång skulle vilja kolla tillbaka

lägger ut nya bilder från mobilen sen, sitter vid min nya skoldata just nu och orkar inte fixa med sladdar och allt det där, men ska uppdatera er lite mera om hur min sommar har varit, och även saker som händer för mig i nuläget!
måste även komma igång med min träning igen, tappade det helt nu i somras. 

  

Likes

Comments

Har inte bloggar pågrund av massa saker men här är mitt senaste work, gjordes igår till i natt


Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska förklara det här, ibland kan jag få som jag själv uppfattar det panik i kroppen det blir en obehaglig känsla i benen och som går upp i ryggraden får samtidigt så fruktansvärt kort stubin så jag får damp på det minsta lilla. Det ända som känns bra då för stunden är om jag försöker gå en promenad eller röra på mig. Har haft så här i någon månad nu och känslan när det kommer är så jävla obekvämt och jobbigt.

Vet någon vad det är för nått? 😔


Likes

Comments

Har varit rätt mycket dom senaste dagarna, inte haft motivation till att blogga pga mitt mående och massa sånt. Men ni får lite bilder från en dag iaf

Likes

Comments

Asså en gång om dagen är nästan för mycket men 4-5 om dagen och om inte mer, detta är inte okej !!
Så jävla drygt!


Likes

Comments

Igår träffade jag filip, vi bestämde oss att grilla oxfilén jag hade kvar hemma det va rätt mysigt speciellt när vi satt på våran egna plats. Han sov över hos mig sen när vi kom hem, idag vaknade jag tidigt pågrund av att jag skulle lämna in datan och böcker till skolan. Ska ju börja om i ettan igen fast gå en linje jag verkligen vill gå!
Sen åkte jag och Filip och pappa och åt spicy och nu är jag hemma och vet inte vad jag ska göra ska börja ta tag i körkortet så sätter väl mig och pluggar ett tag på det :)

Likes

Comments

Filip sov över hos mig i natt, kändes så skönt att få krama om han! Idag har det varit en bra dag, efter en hel del gråt och bråk!

Jag och Filip gjorde lyx mat till oss och resten av min familj. Oxfilé och pommes med bea skit gott
Plus att jag har köpt en hel låda med aloe Vera vatten döö gott. Har inte gjort så mycket mer än att ha mysigt galet mycket med bästa<3
Nu har han åkt hem och jag saknar han redan.
you don't know what you got till it's gone

Oxfilén såg ut som en snopp haha

Likes

Comments