Sitter på datorn och funderar på vad man ska ha gjort idag, vet inte riktigt om man ska ta de lugnt eller om man kanske ska ut och gå en sväng, just nu sitter man på datorn och gör inget speciellt. Så varför jag slog upp nattstad på datorn vet jag inte hade väl inge bättre för mig, men nu ska man väl kanske hitta på nå att göra.

Vi hörs när vi hörs tjaooo 


en bild från Stockholm! :) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måste nog älska mitt liv idag eller de gör jag alltid men idag har de varit en riktigt bra dag, först så har man bara tagit de lugnt på morgon varit ut med hundar och sett på tv och sånt, sen vid halv 1 så gick jag in till stan för att träffa en kompis som man inte är med så ofta så de var riktigt trevligt, fick även smaka bullar som hans tjej hade bakat var riktigt gott sen så gick vi till Ronjas Pizzeria där vi mötte upp brorsan och Jennifer och prata lite innan vi gick till han igen, var väl hemma vid 15:20 igen så då gick man ut med hundarna och åt mat, nyss har jag skrivit upp som jag och mamma ska baka imorgon så vi har de bakat tills jag fyller år på söndag.  

Nu ska jag fortsätta med mitt vi hörs när vi hörs hejrå ;) 


Den som vill vara snäll kan ju köpa denna åt mig med nummer 29 och som text Abbott ;) 

Likes

Comments

Idag så är de en vecka kvar till skolan börjar om men de ska väl bli både kul och inte, men de roliga med de är väl att man får träffa klass kompisarna igen sen så börjar man ju sista året också riktigt skönt:). Men nog pratat om skolan de är bara 6 dagar kvar tills jag fyller 19 ska bli gode skönt och bara ett år kvar tills man fyller 20 :) Men att bli 19 är faktiskt skönt man känner att man börja bli lite gammal men har några år kvar tills man blir 30 hehe ;) vad som händer ikväll får man se vad som händer de blir nog att se någon film och ta de lugnt, imorgon ska man nog städa rummet så de är fint tills man fyller år, men nu ska jag fortsätta med mitt vi hörs när vi hörs!Likes

Comments

Hej alla!

Idag så har jag varit in till stan en sväng för att jag har köpt en klänning som jag ska ha när jag fyller år, så mycket annat har man väl inte gjort har mest tagit de lugnt, igår så var jag med min lillebror och såg den nya Monsters Inc på bio den var faktiskt hyfsat bra. Vad som händer resten av dagen vet jag inte blir väl mest lugnt tror jag, vet inte riktigt inte vad jag ska skriva. Snart är sommar lovet slut och de är väl lite tråkigt för att de har gått väldigt fort, men de är inte länge kvar tills man fyller år, de är bara 2 veckor kvar, ska jag vara ärlig så börjar jag längta lite. Jaja nu ska jag fortsätta med mitt vi hörs när vi hörs! :) 

Likes

Comments