En liten upptatering, igår så gick jag skola till 2 och var hemma ca 14:20 sen så tog det lugnt efter maten så for jag, pappa och lillebrorsan och såg hockey i coop arena då Luleå mötte Linköping. Men påväg till hockeyn så fick vi vända och fara över gammla jedviksbron för det hade hänt en olycka vid jedviksbron vid efyran. Så vi va framme vid luleå strax efter 5 så då gick vi på storheden innan vi for till Coop arena. Det var en bra match och luleå spelade riktigt bra mot linköping då dom van med 4-1 det var ganska mycket slagsmål och bråk mellan lagen, det höll på att bli ett stort slagsmål i slutet av tredjeperioden där handskar och hjälm kastades av för att dom ville slåss men dommarn bröt de, men jag tror att Luleåfansen ville se slagsmålet;), men som sagt man ska ju heja på det riktiga laget som är Luleå Hockey bra jobbat och grattis till vinsten och 4:e platsen i tabellen grabbar. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att gått skola från 9-11 så får se vad dagen har att erbjuda, ikväll ska man iallafall se efterlyst och farmen, men fram tills dess vet jag inte det blir väl att spela lite sims och se film eller tv kanske. När jag ändå sitter och skriver så kan jag väl ändå berätta vad jag gjorde i lördags, i lördags så for jag med brorsan och Jennifer till en liten fest hos Anna och Matias det var riktigt trevligt och vi hade det roligt, sov även över hos brorsan och Jennifer då, när vi hade varit klart där så for vi och köpte max mat mums sen så for vi hem och åt. Sen när vi hade ätit så gick vi och la oss, måste då säga att vi måste göra om det någon gång för det var riktigt trevligt=)

Ha en bra onsdag alla =)Bilder från igår =) 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har det var en bra dag för mig, har först städat rummet som tog ett tag men nu är det fint igen så nu hittar man saker man har letat efter. Sen när jag hade städat och tagit det lugnt ett tag så tog jag ut en av mina änglar ut på en långprommis i ca 2h 30min det tyckte nog både jag och willma var skönt men börjar undra vem av oss som var mest trött av oss när vi kom hem för när jag la mig och såg på tv så började hon busa som vanligt ojoj den hunden blir ju alldrig trött. Imorgon blir det nog att ta ut hunden en sväng beror på vad jag känner för och om orken finns men det får jag se då. Vad som händer ikväll får jag väl se det blir väl att ta det lugnt och se film eller nå får se vad kvällen har att erbjuda.

Ha en bra lördags kväll alla :)

Min ängel och jag som var ute på långprommis tidigare idag i finvädret=)

Likes

Comments

Nu börjar jag verkligen bli less denna vinter den är så långtråkigt det händer typ inge på vintern därför vill jag ha sommar. För på sommaren kan man fara ut och bada men sina vänner, spela wollyboll och mycket annat, sen så är det även PDOL varje sommar som gör att sommaren är bäst för utan pdol så skulle inte sommarn vara lika kul. För på pdol så träffar man en massa folk och så far man dit och har skoj på kvällen med sina vänner oj vad jag längtar det. Förutom att jag längtar till sommaren så börja 09:50 idag och slutade 11:00 väldigt skönt så då for jag hem och gick ut med hundarna sen så for jag och pappa och handla annars har jag inte gjort så mycket förutom att ha tagit det lugnt så nu ska jag he igång sims 3 årstider och spela lite sen så får man väl se vad kvällen har att erbjuda förutom att jag ska se farmen halv 8 sedan efterlyst kl 9 sen någon film innan man lägger sig i sängen.

Ha en bra dag/kväll alla =)

 

 

Likes

Comments