Idag är det söndag, har inte gjort så mycket idag förutom att varit på kyrkmarknaden i öjebyn och annars har jag bara tagit det lugnt. Igår så var jag och såg den sista twilight filmen med mamma och jennifer och den var grymt bra och helt klart sevärd. Så dom som kan se den och inte har sett tycker jag ska se den för att den var grymt bra. Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva ska kanske ut med hunden en långpromis sen men får se om det blir beror på om det är uppehåll ifrån regnet annars blir det bara att ta det lugnt. Ha en trevlig söndag alla kram.

Den var helt klart sevärd och ett bra slut var det också bara lite synd att det inte kommer nå mer filmer nu!! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla läsare=)

Imorgon är det lördag äntligen för då ska jag äntligen bjuda jennifer på bio för att se den nya twilight filmen Breking Dawn part 2 och så ska kanske mamma följa för att hon gillar också twilight filmerna. Jag  längtar grymt mycke tills så mycke så att jag nästan skulle kunna gå och sova nu men så kul ska jag inte ha för då kommer jag inte kunna sova nå inatt :P. Som tur är så ska vi se den kl 7 på kvällen så det blir super för då kan man göra något annat skoj resten av kvällen. Skriver imorgon vad jag tyckte om filmen=)

Ha en bra helg alla för det ska jag ha puss o kram! =)

 


Gud vad jag längtar en dag kvar tílls vi får se den =)

Likes

Comments

Hej alla läsare =)

Idag har jag städat mitt rum som verkligen behövdes göras, imorgon är det onsdag och då slutar man 11 så då får man väl se om man kanske tar ut hunden på en långsväng men får se. Förutom att ha städat mitt rum som är ett rum nu och inte en soptipp så har jag inte gjort så mycket förutom att varit på skolan fram till 2 så nu blir det att vara på datorn fram tills att djurakuten börjar så ha en fin kväll alla=)

Puss o Kram

Likes

Comments

Hej alla läsare=)

Idag vakna jag halv 10 för att jag skulle vara hundvakt åt Clara och Kiba medans Jennifer och Patrik for iväg en sväng. Sen har man inte gjort så mycke förutom att varir och handlat med mamma, lillebrorsan och Jennifer, ska förbi brorsan och gratta han sen när pappa kommer hem från jobbet=). På torsdag ska jag hämta ut mitt sims 3 seasons och på fredag ska jag köpa jennifers julklapp. Men ha en bra dag alla och grattis bästa pappa på farsdag och grattis brorsan=)

Ha en bra kväll alla för det ska jag då ha=)

Likes

Comments

Hej alla läsare

Idag har man inte gjort mycke alls förutom att röjt upp lite i rummet och tagit det lung, har även varit på Ö & B och köpt godis till ikväll. Så ikväll blir det att ta ut hundarna sist vändan sen blir det att se på film. Sen imorgon blir det att gå till Ö & B för att köpa ramar till bilder jag ska hänga upp =)

Likes

Comments

Hej alla läsare =)

Idag så gick man skola till 11 sen så for man på stan med Johanna och kollade på julklappar, hittade en julklapp som jag ska köpa till en riktigt bra vän som alltid ställer upp för mig och jag tror att hon kommer att gilla den =). Det är bara 1 vecka kvar i morgon tills jag får hämta ut mitt sims 3 Seasons som kommer ut nästa torsdag sen ska man även bjuda bästa Jennifer på bio nästa vecka på lördag för att se Twilight saga Breking Dawn part 2 om den går då =)

Ha en bra kväll alla =)

Likes

Comments