​Fick nyss höra att `Jelena` har bolibompa-namsdag tcket de va lite coolt alltså Justin selena fast vissa kallar/säger Jelena asså dom är inte tsk men tyckte de va lite coolt vetn knappt varför jag ens skriver de här haha.

Men idag är de ingen vanlig dag för att de är världens bästa vän felizia fyller år idag grattis felsis hon fyller 12 ida och tycker att ni ska gratta henne på hennes insta och även så kanske följa henne ;););;;;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

De måste ju inte bara vara jag som tycker att nike är BÄST;) Och varför inte ha då världens snyggaste tränings kläder. Dom här kommer jag iaf ha i sommar ska beställa dom nu ;);)Men de är ju inte bara nike de är ju dom där sjukt snygga tighsten också.

ej sponsrad!!!

Likes

Comments

​Jag har tänkt mycket på hur jag ser ut på sista tiden.  och jag skriver de här för att man ska inte må dåligt över hur man ser ut! man ska va nöjd hur man ser ut och hur man är. Det finns människor som gör illa sig för att dom verkligen inte mår bra och inte är nöja med hur dom ser ut. och de är då viktigt att vi säger till dom att dom är fina som dom är och att dom är bäst för ingen ska behöva lida på grund av att att man tycker att man är ful... Visst man kan tänka på de ellr nåt sånt men man ska inte behöva må dåligt över de. De finns dom som tänker på hur dom ser ut för mycket så att dom börjar träna hårdare och äter mycket mindre och de ska inte behöva va så. De är samhället som gör så att vissa mår så här för dom visar den perfekta vs modellen som ser hur perfekt ut som helst men dom är redigerade på olka redigerings program. Det är omöjligt att se ut så som dom ser ut på reklamerna. Och på dom flesta `tränings`reklamerna har nästan alla 6-pack och då får de vissa att tänka om dom har de måste jag också ha de. Och så ska de inte va. De jag vill komma fram till är att ALLA är fina som dom är även om man är mörkhyad, tjockalår ellr om du inte har 6-pack du är fin som du är och speciell på ditt sätt <3

Likes

Comments

​Imorn börjar skolan inte diräkt nått jag är taggad på men men.

De ska iaf bli kul att träffa alla kompisar igen. Har vänt på mina dygn nu på lovet så de kommer ju inte bli de lättaste att sova när jag brukade lägga mig 2 och vakna 11/12. Men hoppas att de går bra ;)

Likes

Comments

Hej de va längesen!

Har inte varit så "aktiv" bloggen eller yt eller insta. Men tänkte börja "uppdatera" mer nu när skolan börjar.

och jag hoppas ni har haft en bra på 2016 hittills de har iaf jag ;)


Likes

Comments