Ni vet när det enda ni ser ute är snö och kallt. När det känts som att du inte sett solen på 1000 år.
Jag längtar efter sol och värme. Att känna värmen på kroppen och kunna vara sent utan att frysa. Att kunna sitta på en altan med sina vänner och känna att natten aldrig tar slut.

När jag nu kollar ut genom fönstret ser jag häckar som är nakna utan blad och marken som är hal och kall.
Nu vill jag ha sommar, jag har absintens efter sommaren.

Jag längtar efter solen. Jag längtar efter badet. Jag längtar efter värmen. Jag längtar efter att dansa mitt i natten på en altan.

Denna sommar kommer dock bli speciell. Jag kan inte längre kalla denna sommar för ett sommarlov. Denna sommar kommer förhoppningsvis bestå av jobb, jobb och jobb. Vem vet det kanske blir någon resa också!! Jag vill ha sommar men jag får ändå lite ångest över att lämna skolan som har varit en del av mig i tretton år. Det var här jag fick kompisarna som finns vid min sida än idag. Det var i skolan jag träffade min bästa vän och människor som betyder så mycket för mig idag. Jag är rädd, rädd för att skolan ska göra att jag tappar kontakten med folk som faktiskt står mig nära. Det som man egentligen behöver tänka på är att det krävs två för att hålla kontakten. Det går alltid att hålla kontakten om båda vill de.

Som sagt har jag abstinens efter sommaren men inte efter att sluta skolan. puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godeftermiddag!

Nu har jag precis varit på risk 2 och halkat runt lite! Shit vilken upplevelse alltså. Vi fick också krocka i 7km/h och vändas upp och ner som att vi hade varit med om en voltolycka.

Ikväll ska jag försöka plugga lite mer teori, religion och kanske övningsköra, vad ska ni göra ikväll?


Ikväll tänkte jag försöka göra ett inlägg där jag skriver något kul haha! puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Ytterligare en dag i skolan avklarad. Jag hade studiedag igår så det var väldigt skönt att ligga före en dag denna vecka, innebär alltså en dag närmare fredag. woho

Vilket är ert favoritämne i skolan? Mitt är idrottsprofil. Jag glömde att berätta men jag går iallafall samhällsprogrammet med inriktningen fotboll. Jag valde detta för att jag både får behörighet till högskolan och för att jag får spela fotboll som är bland det bästa jag vet.

Idag ska jag plugga på mitt körkort som jag förmodligen kommer få snart om allt går som det går, ska kanske få pappa att vilja övningsköra med mig också.

Har lite idétorka just nu men ska försöka kolla på lite andra bloggar för att få lite inspiration om vad jag kan skriva om.

puss


Likes

Comments

En tjej på 18 år som gör ytterligare en chans till en drivande blogg. Ja som sagt har jag gjort många bloggar i mitt tonårshetsiga liv men snart slutar jag skolan och ska förhoppningsvis ha lite tid över till att blogga. Här kommer jag samla på mina minnen och dela med mig till er.

Nathalie Johansson, 18 år. Jag bor i en liten by mellan Sala och Västerås (Oftast när jag säger vart jag bor så ser folk ofta ut som ett frågetecken och har aldrig hört talas om byn)

På min fritid brukar jag spela fotboll och umgås med mina väninnor. Som sagt går jag också sista året på gymnasiet, vilket innebär studenten snart! Ska bli skönt att äntligen blir klar men samtidigt så kommer jag ändå sakna alla för oj vilken kontakt man får med sina classmates alltså.

När jag och mina vänner kör pekleken brukar jag alltid få fingrarna mot mig när påståendet lyder:

Vem är galnast? Vem är coolast?Vem är latast? Vem är charmigast? Osv..
Haha beskriver mig väl ganska bra antar jag, nej men svårt att beskriva sig själv faktiskt. Skaffa din egen uppfattning så blir det nog bäst.

Hoppas att jag verkar lite intressant och att jag är en rolig bloggerska att följa. puss.Likes

Comments