The last two days has been like hell. Feeling so dumb and felt that everybody wanted to hurt me. Today is Tuesday and i was in school for just 2 and half hours cause i had a kind of audition, overall it was a good start for the day. I want to blog more in english because i think is a good way to learn another languages.
I got a new bass tooooo!!!!
Kiss
Natti

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På länge har jag tänkt på att börja med youtube men inte direkt vågat. Kan någon ge mig tips på hur man kan börja osv... skulle uppskatta om någon av er skrev till mig och förklarar alla steg!!

Likes

Comments

Idag var jag på Universeum och det var så kul! Vet inte riktigt vad jag tycker om att djuren är inlåsta, tycker dem ska vara i dem länderna de kommer ifrån och bara få vara fria. Vad tycker ni?

Men här är det iallafall ett par bilder från idag och det finaste tyckte jag var regnskogen. Jag gillar när det är lite tropisk och konstiga blad över huvudet.

Har ni varit på Universeum någon gång?

Puss
Nattis

Likes

Comments

Så rolig dag på Liseberg idag!! Åkte Loke för första gången idag och jag blev så yr helt ärligt men annars var det ju jätte kul!! Åkte några karuseller och sen blev det en talrik pommes och godis. En super rolig dag med mina små kusiner och moster.

Vad har ni gjort idag?

Puss
Natti

Likes

Comments

Det är väldigt varmt ute! så passar på att bara ha ett par jeans och en tjocktröja!

Puss
Nattis

Likes

Comments

Gud va fint!! Asså woow hösten levererar bra väder idag nästan så varmt för att sitta ute o sola denna bleka ansikte.

Puss
Natti

Likes

Comments

Asså hur gott ser det inte ut!!?? Asså älskar blåbär och hallon med lite crunch i munnen. Tänkte sminka mig nu och träffa Simon senare(?). Vad ska ni göra idag?

Puss
Natti

Ps. Gå in och kolla mitt bands Instagram @thebuxz

Likes

Comments

Jätte god glass gjord av bara frysta bananer frysta blåbär, lite havre mjölk och Planti yoghurt (jordgubb).

Säkert något att ha som efterrätt!.

Likes

Comments

Hej alla!!
På måndag så cyklade jag mormor och morfar 20km!! Vi cyklade bredvid kusten och det va så fint väder också. Sen blev det belöning med en stor sallad!!

Likes

Comments