Jag och killen rykte ihop ganska illa på söndagskvällen där jag lämnade lägenheten och tog en promenad.  När jag sen kom in igen satte vi oss och pratade med varandra för att reda ut det som hade hänt. Han bad även om ursäkt för att han inte hade brytt sig så mycket om mig på Lördagen när vi var med hans familj vid deras båt, och att han bara hade pussat mig 1 gång under den tiden vi vad där och på kvällen att jag fick be honom om en puss. Han bad även om ursäkt för att han inte hade valt och göra andra saker istället för att umgås med mig på Söndagen. Jag var fortfarande sårad när vi gick och la oss men somnade till slut. 

Men igår så valde han att sjukskriva sig ifrån jobbet för att kunna få en hel dag för att umgås med bara mig och vi gjorde inte något speciellt vi gick till affären och sen såg vi på tvn ihop. Jag tyckte det var fint gjort av honom att faktiskt välja att sjukskriva sig och förlora 1 dags inkomst för att kunna umgås med mig efter vad som hade hänt i helgen. 

Imorse skulle han gå till jobbet men när larmet hade gått så låg han kvar och han frågade mig om han fick hålla om mig klart han får det. vi låg och kramades i 30 min tills hans chef ringde för och kolla om han fortfarande skulle va hemma idag men han åkte till jobbet men blev ca 1 timme sen bara för att han ville mysa med mig innan jobbet. 

Så jag vet att han kan bry sig om mig och ta sig tid för att umgås med mig om han bara vill och han kan vara kärleksfull.. Jag tyckte även om och uppskattade när jag under dagen idag fick ett sms ifrån honom då han frågade om han kunde få spela en stund på xboxet ikväll efter jobbet eftersom de hade kommit ut ett nytt spel han ville köpa och prova. Självklart låter jag honom få den lilla tiden ikväll efter allt han gjorde för mig igår och imorse. Samt att de inte rör sig om mer än 1-2 timmar han spelar. 


Jag blir bara mer kär i honom för varje dag som går och ja vi har våra stunder där vi bråkar men vi har fler dagar där vi är lyckliga och har det bra mellan oss där de inte heller blir något bråk eller tjafs. Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade det väl trevligt med älsklingens familj vi åt god mat och pratade. Jag och älsklingens mamma och syster tog en promenad och prata haha de frågade ut mig. De enda som va tråkigt var att älsklingen glömde bort mig han va ute och fiska och de va ok men når han va i land så kändes de som han undvek mig när j

ag närma mig gick han iväg för o göra något annat. Fick 1 puss på hela kvällen. Vid brasan häll han mig dock i handen en stund. När vi skulle sova fick jag be honom om en puss o när jag behövde kissa så kunde han knappt hjälpa mig öppna dörren till husvagnen som jag aldrig gjort innan o bad om hjälp till.

Blev dock extremt frusen så låg i sängen och skakade då la han sig nära mig för o värma mig de va mysigt och de enda närheten jag fick av honom.

Är egentligen planerar att vi ska till deras land nästa helg men funderar på och inte följa med då jag är rädd att de ska bli så här och dessutom när han även skulle hjälpa sin pappa ta upp båten då blir jag ensam kvar där.


När v9i kom hem efter en kväll där vi knappt umgåtts åt vi mat sen skulle han se på ishockeyn som jag inte är intresserad av eller vill se så la mig i sängen i annat rum. Känns som han inte vill umgås med mig längre. :'(


Bilderna är från usikten där älsklingens familj har båten :)

Likes

Comments

Efter en period utav gräl och tjafs mellan mig och killen har vi upptäckt varför och att de beror på att vi inte gör något tillsammans på egen hand samt att de finns andra personliga saker som vi pratat ut om. Vilket är super tråkigt och inget vi vill ha mellan oss. 


vi har därför bestämt att vi ska försöka göra lite mer saker lite oftare tillsammans bara han och jag för att bygga på relationen och för att den ska bli mycket bättre speciellt när vi har insett båda två att vi inte tjafsar så mycket under en period efter vi har gjort något ihop. 


Så idag så ska vi gå ut och äta på någon restaurang även om de blir enkelt med tanke på att han slutar jobba 18 och vi ska gå på bio efter maten och bion börjar 19:45. Efter bion blir det nog att åka hem och bara umgås igen och ha de mysigt hemma i soffan framför en film eller tvn. 


Sen får vi se vad som kommer här näst... De som vi planerat är att vi ska åka med hans mamma och pappa till något av deras ställen ( sommarstugan, båten eller jaktstugan) får se på lördag vart de blir då de hämtar oss efter han har slutat jobbet vid 14. De är lite nervöst eftersom de är första gången jag träffar hans pappa och första riktiga träffen med hans mamma och hans syster med familj. Första träffen skedde lite snabbt i en affär som inte var planerat men vi stötte på varandra då jag och killen var och handlade. 


Nu tänker ni säkert och undrar varför jag inte träffat hans familj tidigare men de vet jag själv inte men de har inte blivit av och de är bland annat därför vi har tjafsat för att de har känts som att han har haft mig hemlig för dem även om jag vet att de vet att jag finns då han har pratat med dem om mig och att jag sov hos "honom" när han för tillfället innan han fick egen lägenhet bodde hos sina föräldrar som för närvarande då inte var hemma. 


Jag skriver mer i helgen hur de har gått med träffen och hur vi fungerade. ska även träffa de när jag fyller och har min fest då de är inbjudna och har tackat Ja

Likes

Comments