V E C K A N

Hej på er bästa !
Då har det redan hunnit bli onsdag och snart har jag gjort min första arbetsvecka! I måndags ställde jag klockan vid 06.00 och som rutin gick jag ut o sprang innan jobbet. Jag mår verkligen som bäst då!
Första arbetsdagen gick helt suveränt och det kändes faktiskt bra att vara tillbaka i sin vardag igen. Eftersom de va första dagen de va moln på länge så var ju för fasen halva befolkningen på stan! Så JA vi hade fullt ös! Men då går tiden fort o de är kul med mycket folk!
På kvällen va jag o bästa tjejerna på salt o åt en fantastisk god middag och vilken kväll vi hade där! De kommer jag leva länge på. Så mysigt! Tjejerna drog vidare till leffes medans jag åkte hem för att sova.
Men icke så Nicke ! Micke va på leffes också och jag kunde inte somna förens han kom hem (04.00) och eftersom han hade festat så blev det ingen ro till sömns, så jag skippade att sova o gick ut o sprang 05.00 ist. Vet är inte riktigt klok! Men behövde rensa huvudet.
Dagen i tisdags och idag hat allt gått bra på jobbet. Ikväll har jag o Micke handlat efter jobbet o lagat spagetti köttfärsås. Mums Mums
Imorgon väntas en ledig dag och då hopps jag att jag få någon timma i solen!

Kolla in vad jag har shoppat inför hösten! Ett par RIKTIGT SNYGGA SKOR OCH KOSTYMBRALLOR så sjukt nöjd!
Skor - Steve Madden
Byxa- soda ( fiveunits)

​Puss & Kram ❤ 

  • Nära Nyatorp-Gustavsfält, Halmstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229