T O R S D A G

Hej på er !
Just nu ligger jag och Micke helt utslagna i soffan och klockan är tre en torsdags eftermiddag liksom.
Igår efter jobbet gjorde vi en fantastiskt god kyckling sallad. Och ett glas rött till det blev de såklart! Vi brukar mysa till det lite extra på onsdags kvällarna då jag är ledig på torsdagarna och Micke är det ibland också. Denna veckan så blev det som så att vi båda va lediga idag! Så mysigt!
Men när vi satte oss ner för att äta så fick jag ett sms av My att hon o hennes kille Christoffer skulle ner till stan för att ta en bit mat. Om vi ville följa med eller ta en drink! Så efter maten blev det spontant att vi gick och mötte upp de! Och när vi väl hade suttit där ett tag så skulle Stina våran kompis ha lite Aw med salt gänget! Så vi mötte upp alla på zigges och det ena ledde till det andra... vi hamnade på shotluckan o va inte hemma förens vid tre inatt.... så trötta dag! Haha men oftast blir det spontana roligast!
Idag har vi inte gjort mycket mer än att det blev en god lunch på stan på en restaurang som heter Yoss och att Micke köpte årets snyggaste skor ! Så sjukt snygga tycker jah.

har ni sett så mycket tomater vi fått på våra plantor!!

​Puss & Kram ❤ 

  • Nära Nyatorp-Gustavsfält, Halmstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229