T I S D A G

Hej på er !
Tisdag och vår sista hela dag här i Marbella. Imorgon åker vi till flygplatsen runt halv tre på eftermiddagen och är i hemma i Halmstad ca 23.00 på kvällen. (Om inte detta också bli försenat!) jag tycker de känns helt okej att komma hem, för jag gillar ju mina rutiner, gillar att vara hemma och dessutom komma hem till sina vänner o familj! Men kanske är lättare för mig att komma hem då jag fortfarande har ca 2 veckor semester kvar. Micke börjar jobba igen direkt på torsdagen. Men hans högsäsong är nu på sommaren o låg säsong dör han e ledig är på vintern. Så han få mer semester senare!


Hum, vi var ju på Occo i söndags kväll. Vet ni vad ? INTE VÄRT DET ALLS!! Absolut en häftig miljö o fin resturang, men absolut inte värt pengarna. De fanns redan färdiga menyer med 15 olika ”små” rätter som är då libanesiska. Sådär faktiskt! Man skulle minst då lägga 35 euro per man o sedan dryck o sådant upp till. Vi tog den klassiska menyn för 35 euro/man o då fick vi ett litet revben o kyckling klubba o resten va olika såser typ. Nej de gick inte hem hos oss!! Dock va drinken otroligt god ! Så inte värt!
Igår låg vi på stranden hela dagen och på kvällen åt vi pizza o pasta på Picasso som ligger nere i purto banos. Sedan åkte vi till ett shopping center som ligger lite utanför. Men hittade inget där heller! Mest rea här nu! Och de är inget för mig! Tycker allt ser så rörigt ut! Haha
Idag sista dagen spenderar vi på stranden och ikväll har vi inget planerat ännu! Vi hörs när jag kommit hem. Så ska jag fota mina saker jag har köpt!

​Puss & Kram ❤ 

  • Nära Spanien

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229