Spontant

Ett inlägg som del 2 av helgen
I lördags vaknade vi upp trötta, men inte alls lika trötta som man brukar göra! Så lite lugnare va de i fredags minsann..
vi hade iallafall bestämt med resten av vårt gäng att vi skulle till stranden och hänga fram tills after beachen började! Men regnet kom fortare än vad vi trodde och vi drog en spontanare till salts dagsfest som pågick! Jösses vilken ös det blev och det kändes som att alla fann sig i den situationen där med! Även fast man kanske inte riktigt kände sig så fin o fixad! Men de va super skoj! Och vi alla blev riktigt på G! Sedan körde vi all in på after beachen!
Haha, de roligaste va ändå när jag o Micke skulle köpa en flaska rosé så va den vanliga flaskan slut (75cl) vi bah jaha va gör vi då? Han i baren jo men de finns ju 1,5 liter flaska! Japp så den delade jag o Micke på efter en dagsfest på salt! Ja ni ser ju själva på bilderna!!
Men sedan kom besväret - vi hade glömt nycklarna i bilen som stod parkerad i Tylösand och det märkte vi såklart när vi hoppat av bussen istan!
Man blev ju trött ! Blev lite mat på sibylla innan vi fick tag på mickes syster! Så allt löste sig! Men när de andra hade hunnit fixa sig och förfesta så kom vi precis in. Så vi blev stannande hemma på kvällen.
Idag tackar jag gudarna för det. För imorgon är det tillbaka till verkligheten!

Ikväll blev de kött med bea och en sallad med persika, getost och bulgur.

​Puss & Kram ❤ 

  • Nära Nyatorp-Gustavsfält, Halmstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229