SAS-strejk PALMA resan och NYTT jobb

Vart ska jag börja?
Har inte bloggat på ett tag nu då min energi har legat på noll och mycket annat rörigt har hänt i livet..

Men nu så, nu ska ni minsann få höra hur jag har haft det på min sista dag på jobbet, när vi var med om SAS strejken, och när de lyckliga händelsen hända, 3e gången gillt
Samt min fösta dag på Travel Clearing. .

Börjar med fredagen den 26/4 en dag jag aldrig kommer att glömma.
Redan som denna dagen var, hade jag ångest när jag vaknade. Jag ville inte att denna dag skulle komma så fort som den faktiskt gjorde. Min sista månad på Mårtenssons gick över på ett blink. Jösses vad ledsen jag var denna dag för att säga hejdå till mina fantastiska kollegor och då är det ju särskilt världens bästa Elin jag tänker på! Att lämna henne och veta att jag inte ska jobba med henne mer gjorde så fruktansvärt ont! Jösses vad jag saknar henne! Världens bästa vän och jag har nog aldrig haft så roligt med någon som med henne på dagarna asså... Du är bäst!!
Men detta räckte ju inte, att man fått mail om att flyget är INSTÄLLT gjorde ju inte denna dagen bättre. Panik över att man sett fram emot en resa som man bokat in sedan början av februari inte skulle bli av? Ja ni fattar la att mitt liv dog där ett tag! Att sitta på sas kundtjänst i över 6h och ändå inte komma fram gjorde ju att magkatarren växte!

Nog om de, sista dagen! Bjöd på god Tack tårta och jag fick fina presenter av mina fina kollegor! Kändes fantastiskt bra att avsluta dagen att jobba med Leif, Birgit och Elin, de gav mig all kärlek även Cissi kom in och gav mig kramar o tackade.
Jag fick från ägarna, ett fint Mateus fat samt en gula änkan (Champagne) och av kollegorna fick jag fina Kaffe koppar från Mateus och även fina kort. TACK för allt Mårtenssons Ur och Guld. Saknar er redan.

Men angående SAS strejken så löste ju allt sig. Eller pengarna som vi ligger ute med har la inte löst sig. Kundtjänst har antagligen fullt upp.... Men förhoppningarna är höga.

Drar den korta visan, Vart ska jag börja? Vi har varit med om något som man knappt tror är sant!

I januari bokade vi vår efterlängtade Palma resa. Vi skulle ha åkt i lördags med SAS. Men det är strejk och planet helt inställt samt finns inga platser de kan hjälpa oss med. Vi på egenhand gjorde en ny bokning på Travellink med nya flygbiljetter. inget direktflyg och överdrivet dyra.
Så 02.00 inatt körde vi ner till Kastrup och då har vi redan haft ett hotell som vi fått ändra och avboka samt våra tågbiljetter har gått till spillo. Så när vi väl är framme och parkerat bilen på Kastrup och ska checka in så hittar det inte vårt biljettnummer. Det har alltså gjorts en bekräftelse på flygbiljetter och de har dragit pengar (på en reservation) vilken vi ser nu. Ingen kunde hjälpa oss där. Ingen kunde hitta nya biljetter eller få oss med på ett nästa plan.

Nya flygbiljetter bokade från Landvetter blev det tillslut och vi kom iväg i måndags dock med långa flighter då de var mellanlandningar.

Hotellet som vi bokat har vi fått ringa och krångla med och de tänker nog att vi är knäppa!!
Som SAS - Scandinavian Airlines har ställt till det för oss.

HAHA och paniken när det var kö på motorvägen när det var total krock och det va kilometervis lång kö. aaa ni fattar hur stressigt detta varit.

Men väl i Palma hade vi de grymt! Bra hotell Ros Illetas. fint väder i tisdags, onsdags och halva fredagen så torsdagen spenderades med shopping och god sangria lunch. Jag låter tiderna tala.

På Landvetter efter två små flaskor blev man ju lagom lullig.......

Första kvällen spenderades på KOA. EN riktigt bra resturang som verkligen rekommenderas. tapas resturang.

Utikten på frukosten va ju inte dålig

Kväll nr 2 var vi på OMBU också en riktigt bra resturang. (har ej bilder på det)
Ovan va på kväll nr 3. Då var vi på ett nytt ställe som heter EL CAMINO. Riktigt bra med. Kan rekommendera alla ställen vi varit på haha

Ja ni ser ju hur mysigt vi haft det.

2 kvällar på KOA
1 kväll på OMBU
1 kväll på LA CAMINO
1 kväll på LA ROSA

massa goda luncher ute på Illetas samt inne istan massa skratt och goa minnen.
Fick min första riktigt fina klänning från M med. En grattis till de nya jobbet klänning från Sandro Paris. I LOVE IT!!

​Puss & Kram ❤ 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229