Påsk Helg

En RIKTIG BILD BOMB!!
Älskar påskhelgen, när man är ledig många härliga dagar och att det oftas bjudits på sol. Vilken kanon helg och så härligt och roligt!
I torsdags hade jag en skön dag här hemma ju. Sedan i fredags njöt jag också här hemma i solen o myste. På kvällen va jag och M ute på Kakel och åt o drack goda drinkar. Vi testade deras nya drink meny. Så mysigt! De va mitt påsk ägg, Micke blev så glad för sitt! Blev badbyxor!
I lördags jobbade jag fram till 15.00 och efter det mötte jag upp Frida och Jennie på solsidan för en flaska bubbel och några drinkar. Riktigt mysigt!!!
Men där slutade man såklart inte!
Lagade mat åt Jennie här hemma. Blev risotto med ryggbiff. Så gott o mysigt med en egen kväll med bästa vännen! Vi behövde den!

Och efter massa mat o god dryck här hemma var vi på kakel den kvällen med. Då kom även Stina o My dit. Så de va trevligt!
Vi var på boomboom resten av kvällen.
I söndags var man minsann lite trött eftersom vi festade från 15-03.00 haha
Men efter slappe dag på balkongen med hämtmat o allt så hamnade vi på grill middag hos mina föräldrar. Asså GRILLAT I LOVE YOU!
Så mumsigt! Och spontat!

Att ha en bakis söndag och veta att man inte skulle jobba en måndag gjorde ju dagen så mycket bättre.
I går va vi hos mina föräldrar o hjälpte till med att måla om staketet och bjöds på fläskpannkaka till lunch och sedan på kvällen kom min mormor o morfar och farmor o farfar på lite lax från Lynga! Mums mums! En riktigt bra helg med andra ord!
Nu laddar jag inför min sista vecka på Mårtenssons Ur och Guld.

​Puss & Kram ❤ 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229