Mitt hjärta fyller år

Hej på er!

Hoppas att allt är bra och att ni haft en skön ledig helg! Vilket väder vi har haft idag iallafall .

hum, vad har hänt i veckan. Rätt mycket faktiskt, jag har jobbat måndag till fredag och i onsdags jobbade jag hela 10,5 timmar då vi hade "en shoppingkväll" väldigt trevligt, men dock inte super mycket att göra.
och i tisdags hade jag Jennie och My över här lite spontant på mat. vi köpte thai mat.

Men kanske till den stora nyheten som är väldigt NY! Jag kommer att börja på ett nytt jobb i början av Maj. Ska bli väldigt spännande och kul med att testa något nytt. Men oj oj oj vad många tårar jag släppt under denna tid då beslutet togs. Kommer sakna att jobba i den fina butiken med mina kollegor. Men detta blir bra! Kommer med mer info närmare om mitt nya Yrke.

Och eftersom jag jobbade hela veckan så är jag ju ledig lördag. Och detta passade väldigt bra då min kära sambo fyller år idag! Så jag, Jennie, My och deras respektive Marco och Christoffer har under en längre period planerat in denna helgen i minsta detalj! Så M blev riktigt överraskad.
Han visste att vi skulle iväg och att det förmodligen skulle bli spa eller något annat mysigt.
Så i lördags morse gick vi upp och åt frukost och fixade oss och körde mot Göteborg. Så väl i Göteborg checkade vi in på ett hotell som heter Avalon. Ett super bra hotell som jag starkt rekommenderar.
Så en överraskning va då Göteborg och detta hotellet och då hade jag lyxar till det och bokat med ett badkar. (Micke älskar badkar)
Så väl när vi va på rummet och fått checka in o allt så knackade det på dörren. Och då kom ju hela gänget in farandes i rummet med ballonger och prosecco o allt. eeeeh de blev så lyckat!! Vilken överraskning!
Vid 14.00 hade vi bokat lunch på Bellorna, jäklar vad gott det var! Super lyckad lunch med mer bubbel och drinkar.
Efter lunchen satte vi oss och spelade lite kort och tjatade innan det var dags att fixa sig inför kvällen. Vid 20.30 hade vi bord på ett ställe som ingen av oss hade ätit tidigare. The parlour heter det. Väldigt bra mat där med och där firade vi till det. Blev fest med drinkbord och de ena o andra ni vet! Så vid fyra tiden la vi oss inatt. Och M la sig med ett leende! Vilken födelsedag helg!

han fick hotellet av mig samt en klocka samt en skjorta o födelsedags present!


Och idag trötta men fnittriga va vi en sväng på stan o de fina vädret. M köpte ett par nya skor och jag hittade en vin siden kjol. (perfekt till Palma)
sedan blev de en fika i solen innan vimkörde hem igen. Här hemma har vi inte gjort mycket. satte mig lite i solen sedan har jag städat av här hemma, handlat och nu lagat mat till älsklingen som fyller år. Tacos blev det. Och imorgon ny vecka nya möjligheter. Jag ska till nästa helg plantera blommor på balkongen iallafall.

​Puss & Kram ❤ 

  • Nära Brogatan , Halmstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229