MIN Lediga helg

Hade ju varit väldigt märkligt om inte denna helgen fick 5 av 5 stjärnor!! 🌟

I fredags kväll efter jobbet åkte jag och Micke och hämtade den godaste thaimaten istan. Den hittar ni på Dengswok i Söndrum! det blev en varsinn Massaman med ris.

Efter maten la vi oss i soffan som två döda sälar, men som tur va kom Samuel (min lillebror) och hans kompis upp till oss för att ta några öl innan de skulle vidare på stan för att festa! så det var en trevlig kväll. Jag och M följde såklart inte med ut då vi skulle upp i hyfsad tid på lördagen för att kunna köra till Göteborg!

Va så skönt att vakna upp på lördagen och veta att man va ledig i två dagar irad. Runt halv tolv va vi framme i Göteborg och checkade in på Clarion Post. Älskar det hotellet! Och va lika nöjd denna gången också. M Har aldrig varit där så de va mysigt att kunna ge han detta. (det va en present)

Vi gick och strosade på stan rätt länge och vi båda hittade lite granna som följde med oss hem! Men blev extremt besviken på vissa butiker så som Zara och Mango. Hittade inget!!

Lunchen blev Moules frites med ett glas bubbel.

Samt några glas till på eftermiddagen..Vid 20.00 hade jag bokat bord på en mysig restaurang som heter Hello Monkey på Kyrkogatan. det finns en på Linnegatan med. Men komiskt nog hade jag råkat boka på den på Linné men gick till den på Kyrkogatan då det är där vi varit tidigare. haha men det löste sig jättebra ändå! Vilken service, vi blev verkligen bortskämda och hade det så förbannat bra rent ut sagt!! Drinkar och flaska med vin och tapas i mängder. Rekommenderas starkt! Super gott och mysigt ställe!

Och här är bilder på vad jag har shoppat

blev en kashmir tröja från Märket Morris och en skit snygg kava samt ett paket med strumpor hahaj ! Är super nöjd! inget onödigt bara bra saker.

frukosten på hotellet är helt otroligt bra vi har endast ätit frukosten där idag och nu är klockan halv sex på kvällen haha eller jo vi har tryckt i oss en marabu choklad.

Påvägen hem sannade vi på Ikea och köpte nya täcken och en annan söt liten sak.

​Puss & Kram ❤ 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229