Min härliga lediga torsdag

Hello darlings!

ÄNSTLIGEN så kom min härliga lediga torsdag.. snälla låt tiden gå långsamt. Egentid och myskläder är ju något jag blivit lite för kär i. Att bara få vara. Vet inte om det har med mitt jobb att göra att jag behöver min egentid så enormt! Jag tror minsann det! Folk tar kål på en ibland faktiskt!

Men idag iallafall sov jag till åtta (kanske för jag ställde den på åtta) och gick upp för att bäddarna rent och slänga i en tvätt. Tog några kaffe innan jag började göra mig iordning inför ett möte 9.30 ! Jag och pappa har varit på möte hos Säkra! Blir spännande o se!

efter mötet va jag ute på en promenad i en timma. så härligt! påläggen hem bestämde jag mig för att gå inom Feldts. Och köpte med mig olika bullar och cyklade upp till min mormor och morfar! Så där blev det kaffe och bullar och massa mys! Härligt när man får tid att träffa dem! De lättar på ens samvete.

Nu här hemma sitter jag lite vid datorn o myser. vid fem ska jag minsann ta mig till TK för att köra ett body pump pass.Ikväll blir det mys med hjärtat!

Till helgen blir det LUGNT! bara vara hemma med god mat och gott vin. På tal om vin. Vann en flaska rödvin igår på jobbet så den ska vi minsann unna oss!

Ha det bäst


​Puss & Kram ❤ 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229