Måndag

Hola Hola Hola

Denna veckan ska jag verkligen ta vara på, för just nu är jag inne på min sista semestervecka och mitt hjärta gråter över detta!!! Asså älskar mitt vardagsliv utanförjobbet så mycket.. Jag har inte tid med att jobba känner jag asså. haha men men jag vet att när jag väl har arbetat i några dagar är man fort inne i det och det går bra och känns bra då. Men just nu mår jag så bra över att bara vara ledig. men men nog om det!!

Idag måndag! Har sovit i 10 timmar och känner mig rätt utvilad efter helgens festligheter. Igår blev det en eftermiddag på stranden tillsammans med älsklingen och Stina. Super mysigt. vi åkte inte ifrån stranden förens 18.

på kvällen lagade vi en zuccinipasta med mozzarella och pesto. blev faktiskt väldigt gott. Nästa gång ska jag nog ha i lite bacon i med, Vill ni ha receptet. Länken är här

https://mittkok.expressen.se/recept/zucchinipasta-med-pesto-och-mozzarella/

efter det la vi oss i soffan o tryckte i oss en skål med popcorn innan vi däckade. haha så skönt!!


Idag har jag faktiskt varit ute och sprungit / gått på morgonen och har bäddat rent, tvättat, städat, torkat golvet och nu myster jag bara i min morgonrock och dricker kaffe. Ska strax kanske möta upp Stina i stan, annars kommer Micke hem strax. Få se vad vi hittar på, Är ute sugen på att bjuda hem folk på middag ikväll. Vi få se.

Här kommer bilder från shoppingen i Marbella

​Ja som ni vet så tyckte jag sådär om shoppingen i Marbella då de va mycket rea. Man är ju inte super sugen på att köpa massa sommarkläder nu när sommaren snart är slut. Jag satsar på hösten! 

Men blev ett par nya skor som va sköna att bara slänga på sig, solbrillor, ett linne med spets samt en svart tröja med guldiga detaljer, den är köpt på Zara. Linnet va i en sådan Marbella butik så inget speciellt märke. 

​Puss & Kram ❤ 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229