Magiska Vecka 28

Att ta vara på tiden och dessa sommar veckor..
Är väldigt nöjd med min vecka och helg!
Jobbet har gått jättebra, vi har bara varit 3 stycken, så det har varit lite mysigare och roligare då tycker jag, för då kommer man varandra lite närmare.
I torsdags kväll hade vi super fint väder. Så när jag och Micke satt på Spis Deli på lunchen bestämde vi oss för att höra om Jennie o Marco var sugna på en liten picknick. Så så blev det. Sushi piknick en härlig kväll i juli. Mysigt!!


I fredags jobbade jag in min lunch samt började redan sju på morgonen så fick sluta vid tre! Vilket var fantastiskt skönt!
Jag kom på en ny liten idé och spontant ringde jag ut till Titus Tapas på Tylöhus och frågade om de hade bord för 5 personer!
Jag unnade min fantastiska familj en härlig kväll med en magisk solnedgång. Bara för att de är dem bästa jag vet och har!
Efter lite god tapas blev det en drink på salt innan cyklarna rullade vidare till mamma o pappa för lite kaffe och tårta. Blev en fin kväll.

Mycket goda små tapas rätter. Dock väldigt små rätter så man fick köpa in väldigt mycket.

Min Klänning är köpt på Nelly.com

Och vilken FANTASTISK lördag vi hade! Igår var det DAYDREAM på solgården! Asså så galet rolig dag! Full fest med drinkar från ett på dagen... Riktigt roligt. Förra året missade jag och Micke detta då vi var i Marbella. Så de va kul att vara med! Jag Jennie o Marco Micke och Jossan fortsatte ju såklart kvällen på Leffes också.. Så idag är vi lite trötta men kommer leva länge på dagen!
Men nu har vi insett att det får räcka med att antingen festa på dagen bara eller bara på kvällen, man orkar inte hela dagen hahaha Man hann ju nästan bli bakis innan man la sig!

​Puss & Kram ❤ 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229