H E L G E N

Gomorgon på er!

Hoppas att ni fått en härlig helg. Njutit av solen?

Även fast man spenderat många timmar på stranden i Marbella så tackar man ju inte nej till lite sol här i Halmstad också! Jag är nog soldyrkarnas gud må jag tro! love IT!!!

I torsdags var jag och Stina ute på leffes och slarvade! Kvällen började med att jag kom hem till henne med lite sushi och sedan blev det drink efter drink och i fredags trodde jag att jag skulle avlida ! Jösses vad bakis jag var.

Men jag tog mig till stranden och spenderade min fredag där och njöt. Låg på La playa med mamma o pappa. Super mysigt! Mamma tog hand om mig och matade mig med pastasallad och mycket annat gott hon hade med.

På kvällen tog jag o Micke det väldigt lugnt och det slutade med att jag somnade i soffan... Tuff dag må ni tro!


Igår (lördag) va vi ett gott gäng på stranden innan vi tog vårt pick och pack och gick in på after beachen! VILKEN tur vi hade kan jag säga er! De stängde dörren precis framför oss och då va vi ändå där 1 h och 30 min innan det ens började. Men vi stötte på en kompis som heter Frida som hade bokat bord, så vi fick hänga på där! Så snällt och vilken tur! Så det blev en rolig eftermiddag med massa Rose!

Vid halv åtta va vi fixade och klara för ytterligare en utgång (att jag överlever) vi sågs hemma hos Jennie på lite dricka o chips innan taxin gick mot leffes! Super skoj kväll och mer än nöjd va jag när jag o Micke åkte hem med en varsinn hamburgare!

OCH min pappa fyllde år igår, världens bästa pappa! Det började såklart med en sång på morgonen med paketöppning (givet) !

Sedan en super mysig frukost ute i deras nya idyll.!

Älskar min familj

Bilder sedan förr på deras nya uterum (idyllen)

​Absolut de bästa jag vet, de är ni tjejer 

​Puss & Kram ❤ 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229