H E L G E N

När klockan slog 18.00 i fredags sprang jag inprincip hem för att hinna fixa till där hemma , fixa till mig själv och ta ut pizzan ur ugnen som M la in innan han körde och hämtade mina föräldrar!! DET VAR DAGS FÖR INVIGNING PÅ KAKEL!! Vilken fantastisk fredagskväll vi hade! Vi var först här hemma hos oss på lite fördrinkar och pizza o annat snacks sedan åkte klackarna på och vi gick till Kakel för att gratulera. Där minglade vi och drack massa gott vin samt fick smaka lite av deras rätter från menyn. Riktigt uppskattad kväll. Dock blev det några glas för mycket för min del då jag skulle upp och jobba igår. Men gratis är gott!

Va en riktigt seg och långsam dag igår. Vi skulle egentligen ha öppet till 16.00 men blev att vi stängde strax efter 15 som vanligt. Inget folk! Men de gjorde mig inget. Va så sjukt trött. Så efter några bitar choklad i soffan däckade både jag och M och sov till sju på kvällen!! Alltså i 2 timmar!! Så skönt.

Vi lagade en entrecote gryta innan vi la oss i soffan igen men betade ut chokladen med popcorn. Sedan somnade vi vid halv tolv och sov till 10 idag!! Snacka om trötta!

Ikväll kommer min fina familj hem till oss på kvällsmat.

Ska bjuda på risotto med svamp och ryggbiff och till dessert blir det cheesecake med vanilj och blåbär! MUMMA MUMMA!!

I torsdags var jag och Stina och fikade på skånskan, Absolut Halmstads mysigaste cafe !

​Puss & Kram ❤ 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229