H E L G är gött

Gomorron!!
Hoppas att ni har haft en bra helg!
Min helg skulle bli lugn hemma helg med god mat. Men icke så Nicke!
I torsdags kväll var jag hemma hos mina föräldrar och hade en grönsakskväll, vi har alltid de när pappa är bort rest. De är sedan gammalt. Då äter vi bara massa grönsaker och frukt! Så gott!
På fredagen efter jobbet mötte jag upp My för en liten AW. Vi va på kakel och drack gott vin. Sedan kom Micke o hämtade oss. Och då hade pojkvännerna förberett tacos! (Fast inte ihopa då) i lördags jobbade jag mellan 9.30-15 och precis när jag var påväg hem så ringde min bror o sa att mamma och han var på bulls o hade en vin lunch. Så jah och Micke kom dit o drack lite vin. Sedan hamnade vi på Illgrillo och drack ett par drinkar. Sedan var ju klockan bara 18! Haha och man va ju inte så sugen på att gå hem o laga mat o ligga full i soffan haha så jag och M fortsatte till Hummër för att äta en bit mat. Sedan va vi på Kakel för en drink! SEN var jah helt slut!!! Så trött !

Men nu söndag!
Fått sova ut idag, ätit en god smoothie och solen skiner !! Jag ska faktiskt 10.30 på pumpen och sedan 14.00 är det Brunch på Ringenäs med My och Christoffer. Ska bli mysigt! Skön söndag med andra ord!

Min älskade Råbiff o ett glas vin = BÄSTA kombon

​Puss & Kram ❤ 

  • Nära Brogatan , Halmstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229