Gott Och Blandat

Godmorgon på er!
Sköna härliga söndag vah?
Vilken helg jag haft, eller rättare sagt vilka bra dagar/kvällar jag haft sedan sist vi sågs!
I torsdags var jag ju ledig o njöt faktiskt hela eftermiddagen i solen med kaffe o massa bra texter som ni märkte! Jag får energi av att vara med mig själv ibland och får tid att tänka och där av blev det en sådan text!
På kvällen lagade vi pizza här hemma. Köpte sådan färdig deg med tomatsås, sedan hade vi tryffelsalami, hjärtkål, champinjoner, blomkål och ost samt tryffelolja på toppen! Så gott!
I fredags efter jobbet gjorde vi oxfilé med pepparsås och rotfrukter i ugnen och igår lördag jobbade jag 9.30-16.00 och blev spontant att jag mötte upp mim fina familj på en liten AW. Mamma ville få feeling! Så det blev sangria på Tillsammans innan vi hamnade på Olerys o spelade lite spel innan det blev spontant ett besök på Hummër! Fantastiskt mysigt o trevligt att det är så lättsamt att umgås med mina föräldrar tillsammans med Micke. Han är verkligen med en i familjen och älskar att umgås med min familj! Vi åt råbiffen o ett fantastiskt gott vin. Är en beställningsvara på Systemet! Prisvärt !
Tanken va att vi egentligen skulle laga tryffelrisotto igår, men blev andra planer så det blir söndagsmiddagen ikväll istället! Myspys! Hur var er helg?

​Puss & Kram ❤ 

  • Nära Slottsjorden, Halmstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229