Bildbomb

Fina My och Christoffer - Min o Mickes bästa vänner

Fina My och Jossan - goa och glada

Skrattandes Nathalie, Pontus Jossan och Christoffer

Micke My och Emil

En liten bildbomd va de här ja -

Hoppas att allt e bra med er!
Jäklar vad jag har haft att göra mina två första veckor på mitt nya jobb och lusten av att sätta sig i soffan med datan har varit noll när man sitter med en data i 8h.
Men en liten bildbom från min helg. *

I fredags var det dags för Salts premiär. Som man längtar till den varje år, tycker det är något extra! Dock hade vi betydligt bättre väder förra året. Men vi hade de super trevligt. Kvällen gick allt för fort bara.


I lördags hade jag och M en riktigt mysig dag. Bjöd han på Shady Burger. Så gott! Sedan tog vi en framme på espresso house. När vi väl satt där så frågade min lillebror oss om vi ville komma på grillat. Så till kvällen åkte jag o Micke o handlade massa gott till kvällen så va vi där o myste hela kvällen i deras växthus. Mamma o pappa var ute och åt med vänner så vi passade på.

Idag söndag har man varit piggare, har handlat, varit på plantagen, promenerat och planterat! Nu har jag sått, jordgubbar, tomater, rädisor, sallad osv. Så spännande att följa

Imorgon ny vecka med nya möjligheter...

Förra helgen va min första riktiga lediga helg (eftersom jag brukar jobba helger)
Vi på lördag hade en mysig lunch och eftermiddag i solen. Jag mamma, Micke och Samuel.
Sedan på kvällen firade jag min kompis Malins 25 års dag. ASSÅ det va den roligaste kvällen på länge, shit som vi dansade och gick all in.

​Puss & Kram ❤ 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229