5 dagars semester

Hej på er!

Vilka helt fantastiska dagar jag har haft!
Det absolut bästa tänkbara om jag ska vara ärlig. Jobbade måndagen och tisdagen. Sedan har jag njutit till 110% och Halmstad har ju bjudit på ett magiskt väder, så jag kan inget annat än vara nöjd! Bästa Jennie o Marco har ju också varit lediga, så vi hat hängt exakt varje sekund nästan, magiskt!

I onsdags var vi på stranden hela dagen tillsammans, det är en Vollyboll turnering just nu i Tylösand så vi har suttit och kollat på de och bara göttar oss!

På kvällen var jag och Micke o myste till det på Söderfamiljen! Vi tog in lite sangria och sedan åt Micke en pizza och jag tog musslorna! Så mysigt, men dock inte den bästa servicen!
I torsdags var vi ett stort gäng på stranden och Micke var också ledig! Så vi hade med oss rosé o myste till det (läs söp till det) ! Så kul! På kvällen så bestämde vi att vi skulle köra en grill kväll, så vi som var på stranden åkte hem till mina föräldrar och grillade o drack massa gott! Vi passade på att låna deras stora grill plats när de ändå inte var hemma på kvällen.

Men in på kvällen kom pappa hem som hade varit på fotboll med killarna, men vi satt kvar o hade det så trevligt! Och sedan kom mamma och sist med inte minst Samuel hem! Och då var klockan 04.00 när vi cyklade hem! Hahaha blev en hel kväll - så lyckat!

Lite mys på balkongen med kaffe och naturgodis efter vi varit på Söderfamiljen

I fredags var man minsann trött... stackars Micke jobbade..

Men jag Jennie o Marco var på stranden tidigt ändå och hade en riktigt skön dag.
På kvällen hade vi bokat Leffes! Så vi mötes upp på Bettans Bar för en drink först! Magiskt ! Magiskt ! Magiskt!
Världens DREAMteam är vi!
Vi hade en så fin och bra kväll. Men dock blev vi besvikna på både maten och på hovmästaren. Vi hade då bokat bordet vid 20.00 men när vi väl kom dit hade deras system krånglat till det och jag som bokat hade inte fått ett mejl, då hade inte bokningen gått igenom. Trotts att jag ringt och bokat?! Så vi fick ta en till drink på Bettans och fick bord vid 21 ist. Men tror ni att vi fick maten fort? NEJ 22.10 kom vår mat in, var den varm då? NEJ! uff så tjatigt när man ändå lägger 365kr för ett köttbit och så e den kall...
Men om vi hade trevligt ändå? Hell yaaaay!! Så kul

Och i lördags var vi tillbaka på stranden och då var det den traditionella volleyboll dagen! Vem som kan anmäla sig och vara med men alla är utklädda! Så det är så kul att kolla!
Nu tackar jag för detta inlägget mer om lördagen kommer i nästa inlägg

​Puss & Kram ❤ 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229