25 ÅRS HELGEN

Ni som känner mig vet minsann hur mycket jag tycker om att bli firad och uppvaktad. Jag älskar spänningen, att alla är glada, förväntningar, goda maten osv som tillhör en uppvaktning!

I år, 2019 va det inte bara en vanlig uppvaktning. Utan jag fyller ju 25 år idag. Det är minsann lite mer speciellt. Halvvägs till 50 !! Helt galet.

I fredags började mitt firande. Så det har blivit en birthday weekend!
På jobbet bjöd jag på tårta från bästa skånskan. Och då blev man överraskad med att de på jobbet lagt ihopa och köpt presenter samt fick från ägarna då de brukar ge när man fyller "jämna" tal.
Så jag fick porslin från Mateus som jag samlar på samt ett uppskattat presentkort på Anettes hudvård. Så nu kan jag ta en massage eller göra en ansiktsbehandling tillexempel. Så härligt!
Och efter jobbet i fredags så mötte jag upp bästisarna på en liten AW. Vi hamnade på Illgrillo. Ett super mysigt ställe. Med sig hade de fina tulpaner! Man blir ju varm i hjärtat.
Efter vin o god charkbricka kom jag hem både trött o lycklig! Det är tufft att hålla igång hela veckan och sedan dricka på en fredagskväll. Jag blir iallafall alltid lite mer känslig då.

Jag visste sedan tidigare att jag skulle ta ledigt på lördagen den 19/1 och att jag skulle packa min väska för en helg. Så de hade jag ju sett till att fått de fixat. Sedan ha ju alla haft hemlisar!! Vilken överraskning jag varit med om!
Vi hade bestämt att mamma pappa och Samuel skulle komma hem till oss på en Champagne rulle tidigt på lördagen. Men att de då sedan skulle åka hem igen för jag och Micke skulle iväg själva. (jag trodde inte riktigt på att mamma o pappa o Samuel skulle åka igen, då M vet att jag älskar att fira med min familj.)
Men när jag väl stod klar med frukost o dukning så ringde det på dörren. Då va det minsann inte bara mamma o pappa o Samuel där. Utan Madde o Magnus med min barndomsvän Max i ögonbindel. Så han hade blivit kidnappad av dem då. hahahah så både jag och han blev ju så förvånade när de kom upp till oss. Så fram med fler glas o sedan börjades de med att fira!
Vid halv elva åkte vi alla åtta mot Malmö / Köpenhamn. Så jag gissade ju att det skulle bli en helg i Köpenhamn. Och mycket riktigt var det så. Vi bodde på ett hotell som heter Tivoli hotel. De va jättefint o bra!
Vi fick alla skynda oss o slänga in våra saker i våra rum för vi skulle ses inne på mina föräldrars rum på bubbel innan det skulle bli vinlunch. Men väl på rummet kommer ju min andra barndomsvän med hennes familj (som fyller år på samma dag som mig) så vi alla tre ungdomar blev ju riktigt överraskade och firade!! VI ALLA FYLLER 25 NU! Och våra föräldrars vänskap firar 25 år då de träffades på BB.

Sedan blev de vin lunch
Efter de va vi. på Louis Vuitton o fixade lite saker. (hihi)
På kvällen åt vi på en super bra resturang och blev ordentligt firade sedan efter var vi alla ute o festade på PS. Mina föräldrar och deras umgänge är riktiga festprissar!! Älskar att festa med dem! Alltid gjort och kommer altid göra! Stackars min sambo som blivit indragen i detta sällskap bara. Han är INTE pigg idag kan jag säga er! haha älsklingen då.

På lördags morgon uppvaktade Micke mig med sina presenter då de skulle underlätta om jag då ville byta skärpet samt väskan kunde vara kul att använda under dagen och kvällen. Så en super fin tanke! Fick mitt älskade Louis Vuitton skärp från Micke och hand familj. Samt väskan från Savas Milano från Micke då. Är så lycklig och tacksam. Så fina presenter!!

När vi väl skulle in för att se om det fanns en mindre storlek på skärpet passade ju såklart mamma på att hitta en väska! Haha stackar pappa denna helgen! :) Men den va hon så värd!!

​Och imorse kom mamma o pappa in till oss och sjöng och jag fick en present!! Så inte bara hela helgen i Köpenhamn med allt där emellan så fick jag denna fantastiska skönhet! Hittar inga ord över hur glad jag blev. Jag började bara gråta Så fina föräldrar! Tack snälla ni!!! En hel alliansring fullt av diamanter!! LOVE IT 

Tack för världens bästa helg med alla ! 

​Puss & Kram ❤ 

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Vilken mysig dag! Tårtan såg såååå god ut!nouw.com/sabinakj
Nattiisen
Nattiisen,
Den var fantastiskt god! 😊 nouw.com/nattiisen
Lotgum
Lotgum,
Nattiisen
Nattiisen,
Tack snälla Lotta! 😊 nouw.com/nattiisen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229