....har jag
•handlat kläder till resan
• haft skaldjurskväll hemma
•kalas för morfar
•kollat på fotboll
•badat med hunden
•vart på bio

Och nu måste jag...
•packa
•packa
•packa
(Har inga bilder på mobiler så får nöja mig med dessa bara)
// Soph
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det iallfall sommar med riktig värme men det e as jobbig! Man ska inte klaga men jag dör på kvällarna kan inte sova!

Var ute på Fotö idag massor av folk helt sjukt så vi tog båten ut mot holmarna och var helt själva bada faktiskt också stolt över mig hahah
Nu ska jag sova upp tidigt (hoppas jag) men får se om jag kan sova med fläkten på // Soph


Likes

Comments

Varit hemma lite mer än en vecka nu. Riktigt kul att träffa alla. Plus att vädret inte är så hemskt som jag trodde, det är riktigt varmt faktiskt! Varit med mirre varje dag typ och träffat massa, neeej vi tröttnar aldrig på varandra hahah. Spelat Partille cup också. Det gick bättre än det brukar göra. Har saknat handbollen så det var riktigt kul att spela igen. Kollade pojkar 16 finalen också, Sävehof-Niger United. Niger United var riktigt duktiga och vann. Efter matchen så gick jag, mirre, Nina, ersan & hussein ner på plan och då kom alla från Niger United och ville ta kort och pussa på oss tjejer. Hahaha dog, kände oss som kändisar. Ska dra ut o sola eller nått nu. / Nathalie
Likes

Comments

Idag skulle det ju bli fint väder men blev inte det men set blev istället sjukt varmt! Men mamma pappa och jag åkte ändå ut till vårt lilla badställe nära Marstrand där vi var i ca 2 timmar.
Köpte också en klänning och bh på Lindex innan det stängde men i morgon blir det den riktiga shoppingrundan innan Turkiet.

HEJA HOLLAND OCKSÅ! Matchen är urtråkig men sitter här och håller tummarna på Holland favoritlaget här i VM // Soph


Likes

Comments

Igår var det då fredag
Tillbringade den med Nina så jag bjöd henne på bio som födelsedagspresent, vi åt också tapas på Athena eller det heter inte tapas utan någon annat på grekiska men vet inte vad.
Vi kollade lite också på Partillecup då vi hade jätte långt kvar till bio så gick runt dör och gick sedan och köpte glass.
Men 22 jump street var fan grym bra film // soph


Likes

Comments

Knaas kalas
/ Nathalie
Likes

Comments

Skönt att vara hemma, sova i sin egna säng o träffa vännerna. Saknar bara Spaniens värmeeee☀️
Aja e trött nu. Godnatt 💤
/ Nathalie


Likes

Comments

Var på en vattenpark idag som ligger typ 1 timma bort från oss. Heeelt sjukt läskiga grejer fanns det där hahah. Ikväll vet jag inte va vi hittar på, något kul hoppas jag:)!
/ Nathalie
Likes

Comments

Varit på stranden idag. Sov i typ 2 timmar eller nått. Sedan aa gjorde vi det man brukar göra på stranden, sola, bada, äta osv.
Killarn e heeeelt galna här haha. Vet inte va jag ska säga.
/ Nathalie
Likes

Comments


Likes

Comments