Header

Att vissa kvällar slutar i tårar gör alltid att dagen efter är jag mer motiverad än någonsin, antingen för att jag tänker karma eller också ska bevisa motsatsen.

I dag har varit en sån dag, motivationen 100%. Jobbade några timmar i förmiddags och sedan åkte jag till gymmet för ett superbra pass för axlar/rygg. Kom hem och åt en god lunch och sedan blev det plugg resten av eftermiddagen. Ikväll ska jag börja med skrivuppgiften också.

Imorgon är det helg och det känns skönt. Tar en dag i taget och försöker att inte känna efter så mycket...för vi alla vet att de inte alltid är lätt med känslor för någon annan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Och livet kom emellan. Ledsna miner, frustrerande situationer, oro, glada tårar, lyckligt leende och bara livet.

Sista månaderna på 2017 hade både toppar och dalar. Jag var inte 100% någonstans. Men nytt år och jag bestämde mig för att jag ska må bra hela året. Från dag ett till trehundra sextio fem. Och för att bevisa det så är jag tillbaka lite smått och livet har varit bra dessa tre veckor in på året.

Det enda jag ska försöka få ihop med livet nu är att hinna träna 5-6 gånger i veckan, jobba så mycket jag kan men också sätta mig ner med skolböckerna igen. Samtidigt som jag ska njuta att äntligen känna mig hel igen, umgås med fina människor och förbereda för min framtid.

Jag är taggad på 2018 och jag hoppas att 2018 är lika redo för mig. Låt mig njuta!

Likes

Comments

Wow. Var hos frisören i tisdags och fick en riktigt förvandling på mitt trötta, torra, solblekta hår. Sådan skillnad!
Valde att behålla min chokladbruna färg men i en kall färg och inte samma röda ton som jag haft tidigare och samtidigt lägga i ljusa kalla slingor för att få ett lyft. Är så fantastiskt nöjd. Klippte även en bit på längden så nu är håret fräscht igen.

Likes

Comments

Hade en mysig helg med både utgång med vänner och jobbarkompisar, mysigt sovsällskap, en mc-tur i solen med pappa, fika hos gudföräldrarna på boholmarna.

Nu är halva veckan redan gjord och jag slutar tidigt resten av veckan vilket är så skönt!

Likes

Comments

I måndags satt jag på körskolan vid kl 7 nervös som tusan. Första momentet som var manöverbanan och bromsningarna gick bra och lite innan kl. 12 körde jag in på körskolans parkering igen efter att varit ute och kört stadstrafik och blev därmed godkänd på mitt körprov.

Jag har alltså MC-kort nu?? Hur sjukt är inte de, är så glad att jag tog de. Har inte haft de jätte lätt på vissa lektioner men jag gav aldrig upp och det var värt all tid och framförallt pengar på att tas. Och glad att jag tog ett sånt spontant beslut att ta det i år, skulle väntat några år framåt egentligen.

Glad också att jag hinner köra lite innan säsongen är slut för i år

Likes

Comments

Efter en rolig helg med spontanutgång med några från mitt gamla jobb i fredags och en lördag som spenderades med fina vänner och även jobbarkompisar så hängde jag hemma hos familjen hela söndagen. Åt nybakat bullar och drack kaffe. Söndagen avslutades med en kvällspromenad.

Skulle egentligen jobba i dag men blev en heldag hemma för jag har inflammation från en visdomstand så svårt att äta och prata. På köpet har jag fått feber också som jag hoppas går ner när inflammationen försvinner om den gör de vill säga.

Likes

Comments

Äntligen, kan jag bara uttrycka mig!

Gjorde teoriprovet i dag för mc och jag blev godkänd. Sån lättnad när jag klev ut ur salen och kunde köra bort till trafikskolan och glatt meddela att vi ska boka uppkörning nu. De är nära nu och jag är så taggad på att få ta mc-kortet äntligen då det länge varit en dröm.

Jobbet rullar på, det är verkligen ett ställe jag trivs på med alla kollegor och hur arbetet går till. Man lär sig något nytt varje dag vilket gör att man bara vill jobba mer och mer.

Jag har börjat bo in mig här hemma, men kommer på saker jag vill köpa gång på gång. Saknar myskänslan så den ska jag försöka få fram nu närmsta veckorna samtidigt som hösten smyger sig på.

Att teoriprovet är klart betyder också att jag är äntligen kan lägga den tiden på gymmet igen, de har varit ett långt uppehåll men eftersom hälften av mina kollegor är träningsnarkomaner så får man motivation till att träna.

Annars rullar livet på, jag försöker ta saker som det kommer men viktigast är att må bra och att ha de viktiga människorna runt omkring sig som bryr sig om en och vill en väl.

Likes

Comments

I måndags så flyttade jag faktiskt hemifrån. Jag hyr faktiskt en kompis lägenhet för hon skulle iväg och resa under en längre tid så de kändes som rätt läge att flytta hemifrån för stunden. Medan jag bor här så tittar jag samtidigt på egen lägenhet för när jag bott här tillräckligt länge så ska jag köpa mina alldeles egna, bara jag hittar en som har de krav jag önskar.

Den här veckan har gått snabbt. Första middagen åt vi sent här hemma i måndags och jag har både fått somna och vakna i hans famn. Mysigt att få äta frukost tillsammans innan jobbet. På tal om jobbet så går det bra, mycket information som flöder men jag stormtrivs. Det ska bli kul nästa vecka när våra fadderveckor är över nu och vi ska få jobba självständigt.

Och MC-kortet rullar framåt, har äntligen fått in glöden igen så nu ska de inte vara många lektioner kvar, ungefär 3 stycken vilket gör mig överlycklig.

Livet är mysigt nu, jag trivs här i mitt nya hem, vill köpa massa inredning och samtidigt har fina människor runt omkring mig. Mer om hur det ser ut här hemma kommer. Jag behöver bara bo in mig lite mer. Och fylla på kylen med mat...

Likes

Comments

Som många andra så stod jag och familjen vid starten som gick 06:55, där 2500 deltagare hade en tuff och spännande dag framför sig. Runt 8-tiden gick vi upp och satte oss på glasdelen i Kalmarsalen för att äta frukost. Sedan kom vi lagom till växlingen från simning till cykling.

Skulle gå och hämta bilen men istället passade jag på att gå en rund och gå hem för att mysa lite samt hjälpa till och städa i lägenheten innan jag körde hem igen.

Kvällen spenderades hos farfar för födelsedagsmiddag.

Och in till stan för att möta upp bästis för att se heroes hour.

De finns nog inget som jag verkligen ryser av som denna tävling. Blir så inspirerad och fascinerad över människor som både deltar men också alla runt omkring som supportar och stöttar. Någon gång ska jag också göra en ironman, men först ska jag faktiskt tänka lite, för suget att göra mini-tri nästa år lockar enormt.

Likes

Comments

Mitten av augusti och man kan väl säga att sommaren lider mot sitt slut även fast man inte vill de.

Den här sommaren har varit väldigt blandad må jag säga. Jag har haft det lite som en bergodalbana. Mer ledsen vissa dagar och andra överlycklig. Men mina icke lediga dagar spenderade jag på MM. Många helger blev det festande. En hel del mc-körning och teoriplugg. Hann även med att spendera några dagar på sommaren favoritställe, Löttan. Däremellan har jag hunnit spendera tid med vänner, skrattat och funderat över hur närmsta tiden skulle bli. Men även mycket annat har sommaren innehållit.

I fredags jobbade jag mitt sista pass på MM, lördagen spenderade jag på personalfest innan det blev en sen natt men somnade i hans famn.

Den här veckan började jag på nytt jobb som känns väldigt spännande och om lite mer än en vecka så flyttar jag hemifrån. Jag känner på mig att den här hösten kommer bli riktigt bra och jag är mer än redo på att se vad som sker i livet.
Något jag dock inte får glömma bort, njut i nuet.

Likes

Comments