Nu blir det lite Eurovision song Contest med familjen. Hoppas ni har en underbar kväll och en underbar helg. Så får vi se vilket land som vinner ikväll

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vart är samhället på väg??!

I dagens läge så får man inte vara sjuk utan man ska vara frisk hela tiden och jobbet ska vara ens hela liv. Om man har tillexempel feber så måste man gå till jobbet ändå och det e helt sjukt. Om man mår så pass dåligt att man inte kan ta sig upp ur sängen eller kan knappt stå upp, bör man vara hemma och bli frisk enligt mig så man kan bli frisk fortare, istället för att göra som typ samhället vill i dagens lägen, och kämpa sig till jobbet fast man är sjuk och vara sjuk en längre tid, så man pressar sin kropp mer än vad ,man egentligen ska göra när man är sjuk.

Men nee då är man tydligen en lat ungdom om man måste vara hemma för att man har hög feber eller så. Den enda gången det är mer acceptabelt att vara hemma är när man är magsjuk. Varför ska det vara så här?!?!

Detta är en fråga som har snurrat i mitt huvud senaste 2 åren. Hoppas ni förstår vad jag menar.

Självklart att jag går till jobbet om jag har en liten förkylning eller så men menar mer de sjukdomarna som sätter sig på balansen och när man verkligen inte kan ta sig till jobbet som hög feber eller värre. Jag går till och med till jobbet när jag har jätte ont i magen eller huvudet och försöker i alla fall och får se hur jag klarar av att jobba med det.

KRAM på er alla underbara läsare

Likes

Comments

Ja då var det dax för en ny vecka med hårt arbete på bygget. Känns som att man får betalt för att träna när man drar runt på de tunga kärlen som väger minst 300kg styck. Men det e bara positivt då jag tycker om att känna att det tar i musklerna. Sedan springer vi upp och ner i trapporna hela dagarna. Så lite träning blir det allt för kroppen om dagarna på jobbet.

Men ingen söndagsångest idag i alla fall för denna vecka som kommer och nästa veckan är det bara 4 arbetsdagar i veckan för det e röda dagar. Känns som att jag skulle behöva vila upp mig då jag har haft något skit i kroppen i några dagar.

Hoppas ni har det bra :)
KRAM

Likes

Comments

Sitter och planerar nästa tatuering och sp hela min arm som jag vill göra men vill få till den snyggt men ändå ha tatueringar som betyder något för mig. Så ska nog åka och rådgiva med en tatuerare och se vad tatueraren tror om hen kan få till mina idéer till en hel arm samt snyggt ihopsatt :)

Ska nog även skissa ihop lite själv först så jag är säker på vilka tatueringar som ska finnas på min arm

​En av mina stora inspirationer är även min idol och det är​ ​kat von D.

Likes

Comments

Det är sjuk hur mycket jag längtar efter det nya jobbet!! Nu får denna vecka och nästa gärna gå fort :) i alla fall arbetsdagarna får gå fort, men helgerna kan gärna gå långsamt så jag hinner ändra tidsrytm.

Från och med näst nästa måndag ska jag börja gå upp 04.00 och kommer komma hem tidigare än nu och det ska bli skönt att ha samma tidsrytm som resten av familjen.

Men nu blir det hem och mysa efter att ha jobbat och det e bara 6 arbetsdagar kvar. Får se det så att jag har vuxit med motgångarna på jobbet på gymmet och ska på nya äventyr och få lära mig mer nya saker. Hoppas ni har en underbar Tisdag/fettisdag
KRAM

De har blivit då söta mot varandra :)

Likes

Comments

Jag vill bara tacka alla inblandade för denna underbara helg, med massa mys och dansande, bio.
I fredags var det mys middag med päronen och sedan lite kaffe med grannarna som vi brukar umgås med. De är som en extra familj känns det som eftersom våra familjer alltid har stått så nära.
I lördags så blev det middag med grannarna och lite mys innan det med lite serier med sällskap av min lilla katt. Efter maten blev det en spontan tripp för att kolla på Medina live.
Till sist idag söndag så åkte jag och mina päron och grannarna på bio mys och åt middag tillsammans. Vi såg nya filmen The revenant, jag tyckte den var överdrivet långdragen. Men den var baserad på en sann berättelse så det var lite intressant. Det handlar lite om indianerna och så hur det var då mm...
Kram på er nu ska jag kolla på serier innan jag somnar, på grund av denna grova söndags ångesten som jag har just nu. Hoppas ni har det bra och att eran helg också har varit bra.

Likes

Comments

Jag har jätte bra nyheter att berätta för er :)

Jag har sagt upp mig från det deltids jobb jag hade på gymmet och fått ett heltids jobb. Så jäkla glad över detta det kommer betyda att jag verkligen kommer kunna köpa min dröm bil nu när jag tar körkortet :) och sedan kan hitta ett bra boende mm...

Hoppas att 2016 har börjat lika bra för er som det har för mig även om jag också har haft motgångar :)

KRAM på er alla

Likes

Comments

Ja vad gör man inte för sina djur :) Åkte och köpte kräm till en av katterna idag då han blir så torr om sina trampdynor nu när det e så kallt ute det ser nästan ut som att det har blivit sprickor på trampdynorna fast de är bara torra. Så nu ska det smörjas in så får vi hoppas på ett bättre resultat :)

Sedan så har jag fått mina nya friluftsbyxor o vad jag älskar de!! Så jäkla sköna, sedan är de slittåliga då man håller på ute på tomten mycket och slipper förstöra mjukisar eller sina älsklings jeans :)

Vi hörs senare :)

Likes

Comments

Hej, inte så bra bild på hur de ser ut nu men var svårt då ljuset inte var det bästa tyvärr.

Fick tyvärr inte veta det om det jag ville berätta om för er i fredags så hoppas jag får det imorgon så ni får veta lite nyheter här på bloggen om hur allt går just nu för mig :) hoppas ni får en fortsatt bra kväll KRAM​

Likes

Comments

788197_20121012143411727x653