Söndags morgon/regnar

Söndags morgon vaknade att bag kramade min kudde 😂 haha.. Men idag blir det slappe dag. Ska städa lite och göra lite läxor kanske vara hundvakt också! Men nog snackat om idag, jag har bu inte berättat om igår för er som jag lovade!!

Jag och mamma åkte tåg vid 6 tiden igår på morgonen. När vi kom fram i Jänköping så fikade vi och sedan gick vi en runda för att kolla läget och vad som fanns och göra typ.. Sedan kom dem vi skulle träffa. Jag och min kompis gick en jätte stor runda och bara snackade och hade trevligt sedan gick vi till deras hotel rum och kollade på tv och snackade lite till, tiden gick så fort.. Så sen var klockan mycket och vi skulle ta tåget hem till Lund... Saknar redan gårdagen hehe.. Låter kanske lite skumt men de gör jag Jönköping är faktiskt väldigt fint men ganska kallt jämfört med vara Trelleborg som har 15 grader och i Jönköping var det 8 grader.

Ja så nu har ni fått veta vad jag gjorde Jönköping i helgen hoppas ni gillade mitt inlägg och glöm inte att försök att sprida min blogg överallt!!! Om ni sprider den på instagram tagga mig i bilden!

Puss kram!

  • Foto

Gillar

Kommentarer