Pratar ut med er hur jag känner och tänker

Nu ska jag skriva ett inlägg där jag pratar mycket om kroppen och kosten. Så om ni är känsliga mot de läs inte vidare.
Jag är nere i en dipp i livet. Kan inte slappna av rockor har inte tränat regelbundet sedan februari om jag ska vara ärlig. Kan träna superbra pass i 1 vecka, veckan efter kan jag skita i att tärna 2-3 gånger. Kan vara ärlig med att jag har ingen självkänsla eller självförtroende alls längre.
Jag äter dåligt, massa skräp och godis. Äter 2-3 gånger om dagen istället för 6 gånger om dagens om jag egentligen ska äta. Min ätstörning har kickat in massa spöken i huvudet, det har gått back. Har ändå känt mig helt okej med ätstörningen men nu de senaste två veckorna. Förra veckan åt jag en gång per dag. Vet vad ni tänker hon svälter sig själv. Men jag mådde illa så fort jag åt. Och mådde psykiskt dåligt grät hela förra veckan hade så extremt mycket ångest. Vart henne från jobb för jag mådde så dåligt som jag gjorde. Jag känner mig konstant stressad över att jag vill hitta ett jobb där jag trivs och kan utvecklad i. Just nu jobbar jag med detta jobb som jag har idag bara för att tjäna pengar, trivs jag? Nej inte alls faktiskt, varför är jag kvar? För att jag få pengar varje månad det ör det ända som gör att jag ör kvar där jag är. Kommer jag jobba här hela året? Nej som de ser ut nu så ska jag bara jobba här till sommaren och till hösten med något annat. Söker just nu massor av olika jobb. Hopps på att få en tillsvidareanställning någonstans dör jag kan jobba inomhus och inte ute som jag gör. Hatar det med hela mitt liv. Så typ i en affär eller på ett kontor skulle jag kunna se mig själv. 100% tjänst och där jag trivs och har trevliga kollegor. Målet ör ju egentligen att jobba hemifrån eller starta eget företag. Lite svårt dock. Men någon gång i livet är jag väl där.

Har börjat HATA min kropp igen. Är fan inte nöjd. Blir ledsen när jag er på mig själv. Det som är värst på min kropp och det som gör att jag mår dåligt ör mina ben & rumpa. Hade shorts på gymmet igår och gymmets lampor ser man allt. Hemma jag bara fan vad nice inga celluliter och muskler. Trodde jag ja, på gymmet åhhh... blev ledsen trodde jag hade kommit längre faktiskt. Celluliter på framsida lår, baksida lår och rumpa. Ska aldrig ha shorts på mig igen om jag inte får bort dessa jävla celluliter jag har kämpat hela mitt liv med dessa jävla celluliter har alltid haft stora ben & vader och en platt rumpa jag sliter som ett djur.
Jag hoppas på underverk. Jag vill inte heller träna mig smal det ör verkligen inte mitt mål. Men vill bara må bra och ha en stark kropp, vara nöjd med mig själv. Jag tror alla kvinnor har haft såna här tankar någon gång men jag är här rätt så ofta. Jag har aldrig hittat denna balansen i livet. Jag kämpar varje dag.

Gillar

Kommentarer