planerna för 2019

Som ni läste rubriken. Detta året har varit ett ritkigt bra år för min del 2018, och 2019 kommer bli ännu bättre så håll i hatten.

2018:

-Jag och Frank firade 1 år tilsammans och det kommer att bli många många fler år tillsammans.

-Jag kämpade mig igenom en brutal ångest angående skolan, de sista tagen innan studenten. Jag gick ut med inte alla betygen som ni vet, jo jag kämpade i 3 år med ett ämne för att få ett E men det gick tyävrr bara inte pga min diagnos. Jag kan försöka plugga upp de i framtiden om jag skulle vilja gör de men ingenting jag tänker på idag att jag är intresserad av. Jo mna kan få jobb fast man gick ut med inte alla betygen.

-Tog studenten vilket vart en helt underbar dag, 28 grader varmt solsken, mycket skratt, omgiven av undrbara personer och klass. Dagen slutade helt fantastisk och extremt nöjd med min dag.

-Fått jobb på posten vilket jag är glad och tacksam över.

-Planerat nästa år både med min pojkvän och familj och själv, vad jag/vi vill.

-Gjort mina läppar som jag velat gör i över 2 år, som jag är jätte nöjd över.

- Planera julafton och nyår ska göras. Ska fira jul med Frank får se om jag är med hans familj på julafton eller han är med min familj.


2019:

Ja vad kommer ske nästa år egentligen?


-Vi kan ju börja med att jag håller på att planera nästa tatuering. Spännande. nästa år vill jag tatuera mig igen antingen fler än en gång eller en gång bara. Jag har planer om att jag vill ha många små tatueringar men även en "stor" vill jag ha så jag tittar på mycket inspiration just nu och får se när och vart jag gör detta.

-Nästa år ska jag spara extremt mycket pengar, försöka leva lite snålt, nä men jag skulle vilja köpa bil kanske nästa år med så jag ska jobba mycket och inte ha så mycket utgifter som jag brukar ha.

-FLYTTA HEMIFRÅN!!! japp ni läste rät, jag ska flytta 2019, tror på pecis vid årsskiftet, i början av näst år men vi får se återkommer.

-Åka på semester till min 20-års dag. Kommer berätta mer sen exakt vart vi ska men ett sjukt ställe kan jag lova er!!

-Försöka träna som jag gör nu om inte fler gånger i veckan och kanske till och med blir vegeterian vilket jag har tänkt på länge att kanske bli, då jag äter bara kyckling och fisk just nu.

-Tatuera ögonbrynen kommer förmodlingen hända nästa år alltså göra 3D-bryn.

-Lära mig att älska min kropp, sluta se ner på mig själv och hitta mitt självförtroende igen.

- Försöka att inte färga mitt hår på väldigt länge, den senaste tiden som ni vet färgar jag ändå mitt hår 2-3 gånger om året. och sist jag färgade mitt hår insåg jag har dåligt mitt hår egntligen mår, det har blivit extremt tunt oc bryts av lätt, samt tappar mycket hår i sig. Så jag ska försöka vila upp mitt hår så de växer sig stakrt, göra hårinpackningar regelbundet, massera hårbottnen, klippa topparna då och då för att håret inte ska se skadat ut, hitta den rätta hår oljan samt schampoo och balsam som fungerar för just mitt hår. Inte använa så mycket värmeprodukter på det. Eftersom mitt hår är själv lockigt och extremt lockigt och så när jag borstar håret så blir det extremt fluffigt och ser lätt risigt ut men det är ju inte risigt. Så måste bra hitta rätt saker för just mitt hår. Ta vitaminer för just hår och se till att mitt hår blir starkt igen. Innan jag började färga och slita på håret så vart det extremt tjockt vilket jag inser nu är förstört och blivit väldigt tunnt. Nästa år blir det ett år där jag tar hand om min hälsa och speiellt mitt hår.

- Jag och Frank firar 2 år tillsammans den 29 juli. Hud vad tiden går fort. De kändes som om vi började träffas typ precis och dejta. Snart kommer vi liksom se tillbaka och har då typ varit tsm i 5 år liksom. Tiden bara springer iväg och hinner knappt med själv. Snälla kan tiden bara stanna upp lite!!

- Börja med att äta mer vegetarisk mat, då mitt mål för 2019 år att kanske bli vegeterian. 

- Planera resa inför 2020 skas göras nästa år. Samt planera framtiden så jag ska som sagt börja lägga ifrån mig en bra summa pengar på sparkontot och inte rör dom alls.Gillar

Kommentarer