Lyxa till det på din arbetsplats

Hej!

Jag har tänkt på en väldigt bra sak som jag tycker att alla arbetsplatser borde ha för att förbättra både sin arbetsdag, kreativitet, humör, och hälsa. Det jag har tänkt på är att företag borde införa lite bättre service till sina anställda. Jag menar vad vore inte bättre än att starta måndagen med en god kaffe från en lyxig bryggmaskin eller lite fikabröd till mötet för att få lite extra energi och motivation till arbetsdagen? Det hade ju varit den perfekta boosten under en arbetsdag.

En annan service funktion är att införa bättre städservice på företaget . Bara en liten sak hade förändrat mycket tex att införskaffa en dörrmatta vid ingången till företaget för att samla upp all smuts från skorna för att förebygga att det inte blir så smutsigt överlag. Det tillför också en väldigt fin och trevlig känsla att ha en dörrmatta, det fyller upp hallen både utseendemässigt och funktionsmässigt.

På min arbetsplats så har vi alltid en fruktkorg som är fylld med nya och färska frukter som ger en lite extra energi varje dag. Det är både hälsosamt och näringsrikt. Det har även visat i många studier att frukt kan förebygga både virus och matthet pga av alla sina vitaminer som den innehåller. Människokroppen behöver frukt och grönt för att må bra helt enkelt.

Min mening och tanke kring detta är att visa att en liten förändring på en arbetsplats kan förbättra väldigt mycket för de anställda. Även att arbetsplatsen ska bli bättre och mer kännas mer trivsam.

  • vardag

Gillar

Kommentarer