Fitness igen?

Vaknade 06.50 idag på en lördag! Yes. Jobbat hela veckan och ville sova ut idag, blev 6h sömn sedan vaknade jag helt pigg och taggad på dagen.
Första gången jag vaknar på länge och är sugen på att sminka mig full face. Vet inte varför men e sugen på att sminka mig. Ska kanske på några ärenden idag en liten shoppingrunda blir de nog. Sedan ikväll blir de grillkväll hos storasyrran.

Men nog om dagen. Ni som följer mig på Instagram vet att jag börjat ta tag i min träning, kost och börjar tänka igen. Inte tränat på 6V för det har varit student, semester & vara tagit en paus helt enkelt. Det måste man få lov att göra ibland. Då jag även gick ut med min startvikt. Har fått DM från några tjejer och frågar hur jag vågar de? Jag tycker inte det är konstigt att prata om hur man väger. Såklart kan det vara en triggande effekt men det är bara siffror det bevisar inte hur man ser ut eller vill se ut. Du kan vara hälsosam och väga 80 kg och man kan vara hälsosam för att man väger 55kg som exempel. Vilket stämmer med. En siffra innebär inte att man måste se ut på ett visst sätt de är bara en siffra det är välmåendet som räknas. Och jag känner mig snygg och bekväm i min nuvarande kropp. Jag vill inte gå ner i vikt jag vill bara bygga upp ryggen, magen & rumpan. Då nu i Grekland blev jag förvånad över att jag älskar min rumpa. Den har lagt på sig lite och är ”stor” vilket jag älskar. Om jag nu skulle gå ner något kilo är de bara överskottsfettet på kroppen som jag gått upp dessa veckorna. Jag vill behålla fettet på vissa ställen om man säger så och bygga muskler på det. Jag har ätit de jag ville och druckit det jag såg. Men nu ska jag trappa ner ordentligt med godis, läsk & kakor. Vilket jag har haft en craving på extremt mycket. Börja äta mer husmanskost, inte skräpmat och snabbmat. Lite mer ordentligt så man blir riktigt mätt och kanske handla mer frukt och nötter till helgerna samt dricka MER vatten!!!!

Gillar

Kommentarer