Drogen vi alla är besatta av

Drog tänker ni då. Japp sockret vi alla äter, vissa är sockerberoende och vissa äter bara för att de är gott eller för att lyxa till det beroende på livsstil.

Visste ni att vara socker beroende är lika svårt som att sluta ta heroin. Socker har samma påverkan på kroppen som heroin. Tänkt på det nästa gång ni trycker i er socker eller känner ett sug efter socker. Att det är en farlig drog som vi inte alls tänker på. Ja jag är fortfarande sockerbeoende det är ingeting som försvinner på en dag, man måste jobba sig uppåt mot sina mål. Det får ta den tiden det tar men manmåste ögra det sakta. Vi i Sverige är en av det landet som är mest lösgodis i hela Europa. Kan ni tänka er det. Förstår ni vilka problem vi svenskar h amed just denna drog som de flesta inte kan leva utan det är helt sjukr om man tänker efter. Hur jag kom in på just detta ämne är att jag såg en dokumentär härom kvällen där det just handla om missbruk och droger. Vad som kna hända om man inte gör något åt det.

Mitt stora mål i livet är att bli av med mitt missbruk/beroende helt. Såklart kan man äta kakor på kalas och fester och äte lite chips och choklad här och där men inte trycka i mig det som jga fortfarande gör idag. Jag kan ibland hata mig själv pågrund av att jag blir verkligen galen om jag är sötsugen och inte får i mig socker när kroppen skriker efte det. Får huvudvärk om jag inte äter socker vilket mna får leva med om man vill sluta. Fick så mycket ma och dricka du kna dricka om man ska bli av med just ditt sötsug och sockerberoende men tro mig jag är extremt beroende ch ingenting har fungerat på mig så om ni funderar på att sluta med socker googla in saker vad ni kan äta och dricka för att ta bort det för tror mig det fungerar inte.

  • KOST

Gillar

Kommentarer