Äter du kosttillskott dagligen?

Hur många av er äter kosttillskott dagligen? Många tror inte att de behöver äta det. Men det är alltid bra att äta vitaminer och mineraler speciellt nu på hösten när mörkret kommer och man är trött konstant, kanske behöver extra energi?

Som ni alla vet tar jag dagligen vitaminer, har gjort de de senaste åren för att jag har känt en skillnad, jag blir alltid vinterdeprimerad 50% av svenska folket går ju in i en depression PGA vädret och alla dom mörka månaderna. Så jag kan säga att läsa på lite om olika vitaminer är inte fel och sedan prova någon månad och känna vad de har gjort för skillnad för just dig.

Tränar du mycket? då ska du äta magnesium. Till dina muskler och nervsystemet samt du sover bättre med på nätterna, vem vill inte det?

vi som då är vegetarianer/veganer, vad ska vi då äta..... jo vi ska få i oss omega - 3, för vi äter inte fisk och måste få i oss dessa fettsyrorna för att kroppen ska kunna fungera som den ska och inte fallera. Det finns sååå många vitaminer och olika tillskott att ta för olika saker. Jag har nyligen lagt upp en ny uppdatering på mina dagliga vitaminer eftersom jag tar lite fler under höst/vinter halvåret för att jag ska kunna fungera som människa och att försöka vara på topp.

  • KOST

Gillar

Kommentarer