Min "kille" dumpade mig för 11 dagar sen (exakt). Jag vet inte varför... Han berättande inte det.

Var det för att jag var tråkig, jobbig? Gillade han någon annan? Isåfall vem skulle det vara?... OMG jag orkar inte!.. Detta är vad jag tänker på varenda dag. Varför, varför ville han inte vara med mig? Det jag irriterar mig mest på är att han dumpade mig på sms... Han kunde inte ens säga det face to face... . Jag drömmer om honom på natten och dagdrömmer om honom på dagen. Kommer aldrig glömma honom!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag orkar inte. Mest av allt skulle jag vela komma tillbaka till mina gamla kompisar, min gamla klass, mina gamla lärare och min gamla skola. Jag passar inte in här. Folk tycker att jag är jobbig och konstig, att jag pratar för mycket. Men jag pratar inte så mycket med mening. Jag brukar prata ganska mycket men inte såhär mycket. Att jag pratar mycket beror mest på att jag är nervös.Jag vet inte vad jag ska säga. Och fastän att jag tänker så mycket på vad ska säga innan jag pratar så blir det ofta så att jag säger något som låter för "töntigt".

Jag blir arg eller ledsen för minsta lilla och det är riktigt jobbigt. Jag förstår att människorna runt omkring mig också tycker det är jobbigt. De vet ju inte ens varför. Men om jag ska vara ärlig, så vet jag inte heller det. Jag kan gå från att vara jätteglad till att bli sur eller ledsen på en sekund. 

Jag har svårt att koncentrera mig. Inte bara i skolan utan nästan alltid. Det betyder att det blir jobbigt att plugga och jag kommer ingenstans i mitt skolarbete. Jag kan sitta i flera veckor med samma uppgift. Det är ganska frustrerande.. 

Men sen finns den där speciella killen. Om jag är arg eller ledsen så pratar/skriver jag med/till honom och han gör mig ​alltid glad. Han är typ mitt allt. Jag tror faktiskt att jag inte skulle klara mig utan honom. Jag menar vem skulle då göra mig glad när ingen annan kan det?

Sen finns det ju även de få kompisarna som verkligen bryr sig. Jag har några i min klass som jag vet verkligen bryr sig och som jag kan prata om allt med. Och ja de gör mig glad alltid! De är typ mina änglar!


​Ber om ursäkt för att detta inlägget blev ganska långt. Jag brukar inte göra långa inlägg men jag behövde verkligen skriva. Detta är hur jag känner just nu. 

Likes

Comments

​Just nu sitter jag i skolan. Jag håller på med en SO uppgift om hinduismen och buddhismen. Jag ska lämna in den imorgon och började på den igår. Vi har haft flera veckor på oss att börja men det gjorde jag inte. Det rologa är att jag har redan skrivit en hel sida! Vilket är jättebra. Det finns folk som arbetat på denna uppgiften i veckor men inte skrivit en hel sida så ja, jag är väldigt nöjd med mig själv. 

En helt annan sak nu.

Igår var jag och tittade på min lillasysters julspel med hennes klass. De var jätteduktiga men vissa pratade så tydligt att man var tvungen att skratta. Men när vi hade kollat på detta julspel i ca 10 min så gick brandlarmet. Alla gick ut och sen stog vi utomhus i ca 10 min till och väntade på att få komma in. Efter ett tag kom en brandman ut och berättade vad som var felet. Det hade tydligen börjat brinna i ett elskåp eller något. Men tillslut så fick vi gå in och titta på hela julspelet. När det väl var slut så fick vi kakor och saft! Yeey!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det har faktiskt varit en ganska tråkigt dag men samtidigt rolig. I skolan så hade vi jätte mycket workshop (man får typ arbeta själv)) för vi hade ingen NO. Så jag och mina kompisar har fjantat oss dubbelt så mycket typ. Men jag saknade en viss person som var sjuk. Såg ju inte den på hela dagen!!.

Hade riktig lyx idag och blev hämtat precis bredvid där jag går av min buss för det regnade.Likes

Comments

Min favoritlåt är nog We are-Justin Bieber, Mark my words-Justin Bieber och Purpose-Justin Bieber. Typ bara Justin Bieber. (Hahah)

Men jag har jättetrååkigt!!

Cassandra är bäst//Cassandra

Cassandra är min kompis (ba så ni vet)

Likes

Comments

Jag har jätte tråkigt, jag har redan gjort allt jag ska ute i stallet så där finns inget att göra. Jag skulle behöva göra matte men det är inte kul och jag fattar inte uppgifterna. Så jag har absolut inget att göra! 

Likes

Comments

Idag hade vi bandyturnering i skolan! När jag först kom dit på morgonen så tyckte jag att det skulle bli skittråkigt. Men nu efteråt så var det faktiskt ganska kul. Fast jag var jätte dåligt! Det jag tyckte var roligast var antagligen att kolla in killen jag gillar, för jag kom på mig själv ganska många gånger att jag satt och kollade på honom..! (hihi) Men denna dagen har nog varit den roligaste dagen sedan jag började på denna skola. (Började där denna hösten så jag har inte gått där särskilt länge) ;P

Likes

Comments