I övermorgon så åker vi äntligen till Öland!!


Idag har jag och mamma packat kläder tills Öland. Alla andra saker som vi ska ha med oss typ som mobil och laddare packar vi imorgon kväll.


När vi är i Öland så ska ju Tobbe trollkarl vara där.. Och LISA AJAX SKA SJUNGA DÄR!!!! Jag längtar så himla mycket för att få se henne! Jag kommer få hennes autogaf och sen ska jag också fråga henne om hon kan skriva hennes autograf på min Böda tröja. och så ska jag såklart ta kort med henne också..!!!<3 Jag längtar så mycket!!


Idag har jag, mamma, Daniel och Amanda åkt Cab först till Ikea och åt mat där och sen åkte vi och hämtade blöjor till Amanda. och Amanda ropar och säger - TJENA BRUDAR!!! till alla hon ser =)


Sen lite senare på dagen så åkte jag och mamma till DollarStore och handlade lite till Öland. Sen åkte vi till ICA Allé och köpte mackor och sånt som vi kan äta när jag, Johanna och Amanda åker tåget till Öland. Och sen köpte vi lite godis.. Sen åkte vi hem igen.


Det blåser jätte mycket när vi åker Cab!!!!


I Onsdags så var vi i skara sommarland! Det var jätteroligt!!! Först när vi kom dit så började vi mata några fiskar som vi gör varje år och sen åt vi varsin baguette. Sen när vi hade ätit upp allt så gick vi till karusellerna och började åka.

När vi hade åkt karuseller så gick vi till ett lekställe där det är jätte mycket rör och rutschkanorna. Efter det så åt vi lite mat.


När vi hade ätit upp maten så gick vi till badstället för att jag och Amanda skulle bada. Vi började åka rutschkanan sen åkte vi ringar det var jätte kul vi åkte ringarna två gånger för det var så himla lång kö så vi orkade inte stå i kö mer. Sista gången vi åkte ringarna så var de läskigare för vi åkte baklänges och det känndes som om vi skulle ramla hela tiden. Sen efter en stund började vi frysa så jag och Amanda gick upp och vi började åka karusellerna igen så vi vart varma.


När de var typ några minuter kvar tills det stängde så gick jag, Daniel, morfar och mamma och spelade på hjul första hjulet vi spelade på va ett Daim hjul och där vann jag. Sen spelade vi på ett Chips hjul och då vann jag igen. Sen spelade vi på ett Choklad hjul och då vann mamma. och sist spelade vi på ett Gott och blandat hjul och då vann Daniel. Så vi van på alla hjul på hela skara sommarland

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej Hej!!

Den här sommaren är verkligen inte lika varm som den förra sommaren var! Det är nästan jämt dåligt väder. Men jag hoppas att det kommer bli varmare snart iallafall.

På onsdag ska jag, Daniel, Mamma, Morfar, Amanda och Johanna åka till Skarasommarland över dagen. Det ska bli jättekul!! :-) Hoppas att det kommer bli varmt så jag och Amanda kan bada där! Det finns så roliga och bra karuseller som både jag och Amanda kan åka. Det ska iallafall bli super roligt!!

På söndag ska jag, mamma, Daniel, Amanda och Johanna åka till Öland som vi gör varje år!!😚 Vi ska sova i en stuga som vi gjorde förra året med. Jag, Amanda, Johanna ska åka tåg till Kalmar sen kommer Daniel och mamma och hämtar upp oss där så åker vi fram till Öland till Böda strand. Någon gång den veckan när vi är i Öland ska någon artist sjunga där så jag och Johanna ska gå och titta. Och Tobbe trollkarl ska komma dit också och trolla! När veckan är slut så åker jag, Daniel och mamma bil och Johanna och Amanda åker tåg hem!😄 Jag längtar så mycket tills vi åker till Öland!!


När skolan startar igen den helgen efter den första veckan i skolan ska kanske jag, mamma och Daniel åka till västkusten. För jag och mamma vill fiska krabbor!

Jag längtar så mycket till Öland!!

Snart kommer vi Öland!!

​Snart kommer vi till Skarasommarland med!!

Likes

Comments

Jag vill bara berätta en sak..


Jag har världens bästa kompis som går i 3:an hon heter Wilma✌️

Tycker verkligen om henne jätte mycket hon och jag var grannar när vi var små vi va med varann varje dag och sovde över ofta.

Sen när dom flyttade så bara lekte vi inte längre med varann. Sen när jag och hon vart äldre när hon går i 3:an och jag går i 4:an så ringde jag henne en gång och frågade om hon och jag skulle leka nästa dag och hon ville det så vi gjorde det och sen när den dagen var slut så tyckte vi att det var så himla roligt att leka så vi gjorde det mer gånger


Wilma är jätte snäll hon hjälper mig med massor med spel som jag har typ fastnat på.

Wilma är verkligen en sån kompis som man ska vara hon gör allt för mig och jag gör allt för henne.

Jag hoppas verkligen att det inte kommer bli att vi tappar kontakten när jag börjar 6:an.

Vill verkligen vara hennes vän livet ut....

Bara så ni alla vet som inte känner henne hon är bara så snäll❤️💓Älskar dig Wilma💕
Likes

Comments

På Söndag så är det dansuppvisning! Det ska bli jätte spännande är lite pirrig!

Min kompis som jag dansar med har brutit sin fot så hon kan inte komma och dansa så jag ska dansa själv den här gången men jag har ju mina andra kompisar som går på dansskolan😊

Men på Lördagen så kommer Marie och sover över till söndagen och sen på söndagen så kommer Johanna med och sen ska vi åka till dansuppvisning det är i Hallsberg i allé hallen.

Jag tycker jätte mycket om att dansa. Jag kommer fortsätta med dans typ tills jag blir vuxen😊

Typ i mitten av terminen så tog min danslärare en paus den terminen med dans. så då fick vi en annan och ha. Men det var inte så roligt för jag gillar verkligen min danslärare men nästa termin så kommer hon tillbaka👍

Men är så spänn😃✌️

Likes

Comments

Hej igen!

Min häst Clinton ska ägaren ta hem på lördag.. Är jätte ledsen.
Dom ska ta honom utan en anledning dom bara ska det för att dom saknar honom eller nått. Men iallafall jag kommer sakna honom mer en dom😔


Clinton är min bästa häst i världen jag älskar honom jätte mycket. Jag och mamma har klippt av honom lite hår på svansen som ett minne men kan inte skriva mer om honom nu.. Då kommer det ta aldrig slut!😂
Likes

Comments

Hej hej! Har typ inte bloggat på jätte länge..! Men nu gör jag det. Snart är det julafton ska bli jätte kul! Men en jul utan snö vill jag inte ha men vi får hålla tummarna att vi får nått snö snart!


Ja jag önskar mig hela tiden någonting dyrt det måste man ju annars är det ingeting roligt.. Men jag önskar mig iallafall en iPad 4 vit med grönt skal!👍

Det hoppas jag att jag kommer få håller tummarna för jag vill verkligen ha en.. Ska göra allt för att få en iPad😊

Men sen önskar jag mig väl saker som inte är så dyra. Tror jag iallafall✌️😎


Men jag kommer börja blogga mer nu! Jag vet inte varför jag inte har gjort det på länge.

Men nu ska jag snart äta bacon och mos! Mm ska bli gott✨ Men hejdå

Likes

Comments

En dag så hade min klasskompis Frida ett poolparty.

När poolpartyt började så började alla att hoppa i poolen direkt.. Det var ganska varmt men det var inte lika varmt som i min pool😄

Jag lekte och badade mest med Iris och Erina=) Efter vi hade badat en stund så vart det fika vi fick två skålar med saltade chips och ostbågar.

Sen var det en skål med muffins. Jag tyckte allt för gott👌

När alla hade ätit upp så badade vi igen. Efter stund så gick nåra tjejer och jag och hoppade med Fridas hundar=) Dom är rätt så små hundar så dom fick inte hoppa så höga hinder som min hund Rambo... 

Vi hoppade jätte länge så efter en stund så vart jag så sugen på att bada igen för jag vart så varm så jag frågade Iris och Erina om vi skulle gå och hoppa i poolen igen och dom ville det med så vi sprang och hoppade i poolen=) 

Sen kom Fridas mamma ut och frågade om några ville att hon skulle ta kort på en under vattnet för hon har en vatten tålig kamera=) 

Och nästan alla tjejer ville det fast det var jag som fick ta kort först under vattnet och sen var det Erinas och Iris tur att ta kort under vattnet. När dom var klara så började vi bada igen=) Vi sprang upp och hämtade chips och åt och sen hoppade vi i poolen igen=)


Sen började Fridas mamma att grilla köttbullar och korv. När maten var klar så sprang alla upp ur poolen och väljde vart dom  skulle sitta=D

När vi var klara och alla hade ätit upp så hoppade vi i poolen igen. Jag och iris och Erina hade på oss simglasögonen och kolla på varandra under vattnet.

Alla lekte och busade hela dagen på Fridas poolparty=D  Jag tyckte det var jätte roligt på Fridas poolparty.

Sen började bli sent och alla åkte hem till sig=)


Likes

Comments

I torsdags så lekte jag med Ebba och Tindra=)

Vi hade en riktig bus dag... När vi började leka så hoppade vi hinder med Rambo=) Vi byggde jätte höga hinder till Rambo. Och han klarade nästan alla hinder som vi byggde😳


Sen när vi hade hoppat ett tag med Rambo vart det så varmt så vi gick ner till källaren och tog varsin glass=) 

När vi satt i soffan och åt vår  glas så kom Rambo ner i källaren och hoppade upp i soffan och han ville också ha glass=DNär vi hade ätit upp glassen så cyklade vi till Ebba och lekte där....!! När vi kom dit så busade vi lite och vi tog kort på när vi hoppade i luften och när vi satt på varandras rygg=) 

Sen så körde vi sanning och konka! Jag och Tindra knäckte ett ägg i huvudet på Ebba för hon ville det hahaha=D 

Efter en stund så skulle Tindra åka hem. Så då fick jag och Ebba leka ensamma. Innan vi började leka så var Ebba tvungen att duscha får hon hade fullt med ägg i håret hahah😃

När hon var klar så lekte vi lite innan vi cyklade tillbaka till mig för att jag skulle äta mat👍 Ebba väntade så länge i mitt rum mens jag åt mat.

Sen när jag var klar och hade ätit upp maten så gick vi ut en sväng och hoppade studsmatta=) 

Sen ringde Ebbas mamma och sa att Ebba var tvungen att cykla hem.

Likes

Comments

Idag när jag vaknade hos pappa typ klockan halv 11 vart jag lite förvånad att Kristoffer  inte hade kommit och väckt mig! Men när jag gick och skulle fråga pappa varför han hade inte kommit men då sa han att Kristoffer ligger och sover än😚😊

Jag vart jätte förvånad.... Sen när han vaknade så åt vi frukost och jag och Kristoffer åt Coco pops det var jätte gott👍

Sen kollade vi lite i påsen där puffarna ligger i och då såg vi en jätte liten påse och jag och Ingela tog upp påsen och i påse var det en liten studs boll!😃

Sen efter frukosten så skulle Ingela gå till en kompis när hon gick så skulle pappa gå på toa och då busade jag och Kristoffer vi kastade bollar till hunden Malte och sen började Kristoffer gosa med en liten mjuk hund❤️

När Ingela kom tillbaka så åkte vi till en affär och köpte mat! När vi kom tillbaka så började pappa laga spagetti och köttfärssås :-)

Sen när pappa var klar med maten så började vi äta...

Sen åkte jag, pappa och Kristoffer till En affär för att köpa en Data mus till mig:-) när vi var i affären och skulle betala så såg jag ett jätte rosa skal och jag köpa det😜

När vi kom hem igen så gick jag, pappa och Kristoffer ut och åkte fyrhjuling. Vi körde fyrhjuling till lekparken. I lekparken så busade jag och Kristoffer vi sprang runt en buske och jag ska "Nu kommer jag och tar dig!! Och Kristoffer skrattade som tusan och skrek:-) Han tyckte det var jätte roligt

När vi kom hem igen så ringde Amanda och ville prata med Kristoffer och pappa. Hon berättade att hon hade ramlat från stolen i källaren och att Daniel fick bära upp en från källaren.

Sen när Amanda hade pratat klart med oss så fikade vi lite vi ät bullar och drack saft😊 Sen så åt vi kräftor och Kristoffer tyckte dom var äckliga han hade aldrig förr sätt kräftor han sa "usch!!

Sen så var det dags för Kristoffer att gå och lägga sig han var jätte trött han somnade direkt! Och imorgon så kommer Amanda och hälsar på:-)

Likes

Comments

Idag när pappa hämtade mig från mamma så åkte vi förbi McDonalds så vi köpte varsin hamburgare👍

När vi kom hem till pappa så lekte jag och Kristoffer lite.. När Ingela kom hem från jobbet så åkte vi till Gustavsvik och badade ute:-) Kristoffer tyckte det var kallt i vattnet fast det tyckte inte vi🙉
Sen åkte jag och pappa ruchkana det var roligt:-D
När vi kom hem igen så kom Morgan, Camila och lilla Oliver och åt korv och bröd med oss👀

Sen senare så gick vi till Gustavsvik igen och spelade mini golf.. När vi var klara så åkte dom hem och vi satte oss i soffan och satt och åt chips och godis mums!!


Likes

Comments