En tillbakablick

Dessa underbara bilder tog jag i början på förra året. Ungefär vid denna tidpunkt faktiskt. Jag var hemma hos Angelica, vi ordnade fram kex & ost samt frukt och annat gott men även prosecco. Det var varmt och skönt ute och vi firade livet och att vi har varandra. Och dessutom så var detta efter att jag och Markus träffats för första gången och umgåtts en vecka i sträck. Han hade åkt hem och jag saknade honom så fort han satte sig på tåget. Jag visste ju redan från första stund jag mötte honom vid tågstationen att det här, det här är han jag väntat på i hela mitt liv.

Den där känslan i magen alltså, som jag har än idag så fort jag tänker på honom. Den där pirrande, kittlande lyckliga känslan i hela kroppen. Jag älskar när man ser tillbaka på bilder och liksom kopplar ihop dom med minnen eller händelser. Som när jag tittar på dessa bilder så känner jag endast lycka och dom ger mig ett stort leende och jag blir varm i hela kroppen. Så tacksam för min fina Angelica med, tack för du finns i mitt liv. Dessa stunder som dom på bilden blir det många av framöver.

Längtar tills vi landat så vi kan bjuda hem människor runt om oss. Bara få skämma bort dom lite med lite gotta och något gott och dricka. Detta är kvalitetstid för mig och jag vet att förutom mig och Markus så är Angelica som oss och uppskattar detta till tusen med. Att bara få umgås, spela något spel och sitta och prata en hel kväll.

Hade inte tackat nej till detta just precis nu!

Gillar

Kommentarer